VODOLIJA: DOBROTU koja ona nosi u svom SRCU, ne možete pronaći NI U JEDNOM drugom znaku!

VODOLIJA: DOBROTU koja ona nosi u svom SRCU, ne možete pronaći NI U JEDNOM drugom znaku!

4 априла, 2021 Off By coki

DOBROTU koja ona nosi u svom SRCU, ne možete pronaći NI U JEDNOM drugom znaku! Vodolija poseduje mnoštvo vrlina koje je čine posebnim znakom. Vodolije su dobre, lepe i mudre.

 

 

One su zaista neponovljive. Ako imate jednu Vodoliju kraj sebe, odlično znate da je ona dobar čovek i da ceni prave vrednosti. Ona jednostavno zrači pozitivnom energijom i unosi radost i smeh u živote svojih bližnjih. U svojoj duši nosi samo dobrotu i u njenoj duši nema ni trunke zla. Ona ne ume da mrzi, niti da bude ljubomorna i zavidna. One ne znaju da mrze, ali kada jednom prestanu da vole – postaju prave kraljice ravnodušnosti. A upravo ta ravnodušnost je ono što ubija njene neprijatelje. Vodolija ne želi da prlja svoje ruke, već pusti sudbinu da svima vrati onako kako su služili. Ona vrlo dobro zna da će sudbina kad tad učiniti svoje. A ona će ostati dostojanstvena kao i uvek i zaboraviti ljude koji su je povredili, kao da nikada nisu ni postojali.

 

Kvalitet svake Vodolije je ogromna duša i veliko srce. Pripadnici ovog znaka će vam pomoći u svakoj situaciji i uvek će imati vremena za vas. Veoma su snalažljivi i zbog toga su omiljeni među svojim prijateljima, jer za njih ne postoje nerešivi problemi i to je jedna od njihovih najveći vrlina. Jer mogu da urade sve što požele. Nesebično će vam pružiti svoju ruku u svakoj neprilici. One u sebi nemaju ni trunku zla, ali ipak ukoliko im se zamerite sigurno ćete videti njihovo drugo lice. Vrlo ih je teško upoznati do kraja i dopreti do njih, jer one itekako paze koga će pustiti u svoj život. One imaju veliko srce i svakome će se naći u nevolji, ali to svoje srce i poverenje poklanjaju samo odabranim osobama. Možda na prvi pogled izgledaju hladno, zbog svog oklopa koji nose i čini se da nikoga ne umeju da vole, ali ipak Vodolija je pre svega dobar čovek. Ima ogromno srce, ume da pokaže svoje emocije, a samim tim ume i da pati i veoma malo joj treba da zavoli nekoga ili da se rastuži.

 

Imaju urođenu osobinu da uvek prave velike stvari. To retko rade bez društva, jer za njih je najveća kazna da budu same zbog čega se i tokom celog svog života trude biti u što većem krugu ljudi, čak i ako bi za to bilo potrebno da malo popuste pred svojim principima. Bore se za dokazivanje svojih vrednosti. Vole slavu i pohvalu, ali mrze licemerje i nepoštenje. Često možete imati priliku da je vidite kako se bori za pravdu i istinu ne odustajući od toga ni pod koju cenu, sve dok ne otkrije pravu istinu i realnu sliku. Njih čovek lako ubedi u svoje stavove i one ih prihvataju i za njih se bore kao za svoje. Zbog toga vrlo često drugi imaju više koristi od njihovog rada nego one same. To je nešto što pod hitno moraju da promene kod sebe jer ih može znatno koštati tokom svog celog života upravo zato što će sigurno bar jednom u životu doći u takvu situaciju da moraju da urade nešto što im je od ključne važnosti za budućnost, a da se pri tom pojavi neko sa strane ko će ih pokušati prebaciti na svoju stranu, te ubediti da potpuno zaborave na cilj koji zapravo imaju.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2