HOROSKOP za UTORAK 30. mart 2021. godine: Ovan se plaši PREDRASUDA, Bik ima KONFLIKTE u ljubavi, Blizanci puno OBAVEZA!

HOROSKOP za UTORAK 30. mart 2021. godine: Ovan se plaši PREDRASUDA, Bik ima KONFLIKTE u ljubavi, Blizanci puno OBAVEZA!

28 марта, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Moguće je da niste preterano raspoloženi, da u vama vlada dosta nervoze i da se loše osećate zbog toga. Nije vam lako da pokažete osećanja. Imate utisak da će voljena osoba imati neke predrasude. Hronični problemi vas muče.

 

BIK

Tačno znate šta želite kada je u pitanju posao i uradićete sve što je do vas kako bi to i postigli. Moguće je da sa voljenom osobom imate neke konflikte koji vas sprečavaju da ostvarite istinski dobar odnos. Povedite računa o ishrani.

 

BLIZANCI

Imate mnogo obaveza koje vas sputavaju da razmišljate o pokretanju novog posla, iako imate utisak da će vam kad- tad to trebati. Ne dopada vam se odnos koji trenutno postji između vas i partnera. Povećajte unos vitamina.

 

RAK

Nema razloga da brinete jer vas ne očekuju beće ni drastičnije promene na ovom polju. Dolazi vam prilika da flertujete sa osobom koja vam se dopadala i nekada ranije u vašoj prošlosti. Stvarajte zdravije navike.

 

LAV

Lako možete da pokrenete nova dešavanja na ovom polju. Osećate se dobro jer imate podršku saradnika. Moguće je da će između vas i partnera vladati neki problemi i trzavice. Nije vam povoljan dan. Problemi sa plućima.

 

DEVICA

Očekuju vas manje prepreke. Ako planirate da pokrenete veće poslovne promene, imaćete problem sa tim sada. Dobro se osećate i sigurni ste u emocije koje imate ka voljenoj osobi. Hronični problemi vam se vraćaju.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2