HOROSKOP za PONEDELJAK 29. mart 2021. godine: Raku ide SVE OD RUKE, Lav se DOBRO oseća, Device nisu OPUŠTENE!

HOROSKOP za PONEDELJAK 29. mart 2021. godine: Raku ide SVE OD RUKE, Lav se DOBRO oseća, Device nisu OPUŠTENE!

28 марта, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Povedite računa o komunikaciji sa saradnicima. Današnji dan vam donosi mogućnost nekog konflikta. Iako vam voljena osoba u život unosi mnogo radosti i pozitivne energije, sa njom ne delite baš sve. Osetljiv nervni sistem.

 

BIK

Sa nadređenima imate dobar odnos i dobićete njihovu podršku da ostvarite svoje planove. Niste spremni za ozbiljnije korake u vezi u kojoj ste trenutno i nadate se da će partner to uspeti da prihvati. Povedite računa o leđima.

 

BLIZANCI

Možete da očekujete manje komplikacije kada je u pitanju posao. Ako budete strpljivi, rešićete ipak sve. Osoba koja vam se dopada će pokazati da je na neki način malo distancirana od vas. Nema problema sa zdravljem.

 

RAK

Pred vama je povoljan dan u kojem ćete biti veoma korisni. Posao vam ide od ruke i posvećeni ste svojim zadacima. Dolazi vam šansa da voljenoj osobi iskreno pokažete kako se osećate pored nje. Pazite na hronične smetnje.

 

LAV

Poslovi vam se na neki način gomilaju jedni na druge, nije vam baš lako da sve organizujete na dobar način. Voljena osoba će pokazati da joj je iskreno stalo do vas i uradiće sve što može kako bi vas zadržala. Dobro se osećate.

 

DEVICA

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite dobru atmosferu sa svojim saradnicima danas. Na ljubavnom polju vam nije lako da dođete do zadovoljstva koje vam je neophodno. Teško vam je da se opustite. Zdravlje je dobro.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2