HOROSKOP za ČETVRTAK 01. april 2021. godine: Jarcu se vraća STARA LJUBAV, Vodoliji se DOPADA neko NEDODIRLJIV, Ribe nisu ZADOVOLJNE!

HOROSKOP za ČETVRTAK 01. april 2021. godine: Jarcu se vraća STARA LJUBAV, Vodoliji se DOPADA neko NEDODIRLJIV, Ribe nisu ZADOVOLJNE!

28 марта, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Možete da očekujete pokretanje novih poslova ili sklapanje novih kontakata na ovom polju. Dopada vam se neko sa kim imate za sada prijateljski odnos ali se nazire da bi mogli da ostvarite i više od toga. Pad imuniteta.

 

BIK

 

Očekuje vas povoljan period u kojem ćete imati mogućnost da obavite veoma važne poslove koji su pred vama. Možete da očekujete novo poznanstvo kojim ćete biti zadovoljni. Pred vama je dobar period. Izbegavajte alkohol.

 

BLIZANCI

 

Nova dešavanja na ovom polju će vas pokrenuti. Zadovoljni ćete biti okolnostima koje će uslediti za vas. Jedna nova osoba će pokazati svoje interesovanje ka vama. Možete da očekujete priliku za napredovanje. Puni ste energije!

 

RAK

 

Potrebno vam je neko vreme da biste doneli konačnu odluku vezanu za posao na kojem ste trenutno. Niste zadovoljni vašom vezom ili brakom i smatrate da su vam potrebne promene. Mogući problemi sa nesanicom.

 

LAV

 

Možete da se nadate pozitivnim preokretima vezanim za polje posla i novca. Pred vama su pozitivne okolnosti. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koju ste upoznali potpuno spontano. Problemi sa cirkulacijom.

 

DEVICA

 

Važno je da budete otvoreni u komunikaciji sa nadređenima. Pokažite im da ste spremni da ostvarite nešto više od trenutne pozicije. Očekuje vas period u kojem ćete imati emotivne nedoumice. Čuvajte se prehlade.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2