HOROSKOP za NEDELJU 04. april 2021. godine: Bika očekuje ZANIMLJIV SUSRET, Vaga ima POSLOVNE PROBLEME, Škorpija povoljan DAN ZA LJUBAV!

HOROSKOP za NEDELJU 04. april 2021. godine: Bika očekuje ZANIMLJIV SUSRET, Vaga ima POSLOVNE PROBLEME, Škorpija povoljan DAN ZA LJUBAV!

28 марта, 2021 Off By coki

VAGA

 

Izborite se sa svojim demonima i nađite rešenje za poslovne probleme. Nemojte da dopustite da prevagne sujeta. Potreban vam je partner koji će pokazati da može da stoji rame uz rame sa vama. Glasne žice su vam osetljive.

 

ŠKORPIJA

 

Tokom današnjeg dana vas očekuje neki događaj koji se neće dobro odraziti na vaše poslovno polje. Povoljan je dan za ljubav. Prepustite se emocijama koje imate ka voljenoj osobi i uživajte sa njom. Redovnije jedite.

 

STRELAC

 

Možete da očekujete veoma dobru atmosferu i stabilno stanje na polju posla. Možete da očekujete veoma zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se udvara već neko vreme. Loša cirkulacija u predelu nogu.

JARAC

 

Možete da očekujete poslovnu ponudu koja će za vas biti jako dobra. Pred vama je povoljan period. Preko kruga prijatelja ste uspeli da upoznate novu osobu koja vam deluje interesantno. Sasvim dobro zdravlje.

 

VODOLIJA

 

Niste sigurni kako da reagujete u nekim situacijama na poslovnom polju. Vreme je da poradite na samopouzdanju. Osoba koja vam se dopada je za sada hladna i distancirana pa vam nije lako da joj priđete. Ukočenost u leđima.

 

RIBE

 

Možete da očekujete povoljnu priliku da nađete novi posao. Sudbina je danas na vašoj strani. Možete da očekujete neobaveznu avanturu. Ako ste u vezi ili braku, imate neke probleme sa ljubomorom. Skloni ste unosu alkohola.

Стране: 1 2