HOROSKOP za UTORAK 23. mart 2021. godine: Rak je LEPO RASPOLOŽEN, Lav SIGURAN u VOLJENU osobu, Devica NESIGURNA!

HOROSKOP za UTORAK 23. mart 2021. godine: Rak je LEPO RASPOLOŽEN, Lav SIGURAN u VOLJENU osobu, Devica NESIGURNA!

21 марта, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

OVAN

 

Pokušavate da obavite sve svoje obaveze u kratkom vremenskom roku ali se čini da to baš i nije moguće. Mogući su konflikti sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, nemate sada baš priliku za vezu. Problemi zbog ukočenosti.

BIK

 

Potrebna vam je podrška kolega i prijatelja kako biste mogli da prevaziđete prepreke koje imate na ovom polju. Veoma ste osetljivi, lako dolazi do razdražljivosti i odnos sa partnerom može da vam bude promenljiv. Preumorni ste.

 

BLIZANAC

 

Propuste ste pravili ali i ispravljali, pa se nalazite na pozitivnoj nuli. Vreme je da pravite bolju organizaciju posla. Imate utisak da previše dajete voljenoj osobi i da ona to na neki način koristi. Žiganje u predelu jajnika.

 

RAK

 

Skloni ste nekim strahovima i imate utisak da vam polje posla ipak nije baš sasvim sigurno kao što ste ranije mislili. Lepo ste raspoloženi, privlačite pažnju svojom energijom i osmesima. Mogući su problemi sa pritiskom.

LAV

 

Postali ste veoma hrabri i spremni ste da svima pokažete da ćete nove projekte završiti bez greške. Odlična situacija između vas i voljene osobe vam uliva osećaj sigurnosti. Osetljivi ste na promenljve vremenske uslove.

 

DEVICA

 

Plašite se da ne napravite pogrešan korak na ovom polju, ali ko ne reskira ne profitira. Zbog svojih nesigurnosti možete da izgubite osobu koja je jako kvalitetna. Potrudite se da poradite na samopouzdanju. Unutrašnji nemiri.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2