HOROSKOP za SREDU 24. mart 2021. godine: Vaga mora da se NASPAVA, Škorpija da bude FLEKSIBILNIJA, a Strelac danas samo da UŽIVA!

HOROSKOP za SREDU 24. mart 2021. godine: Vaga mora da se NASPAVA, Škorpija da bude FLEKSIBILNIJA, a Strelac danas samo da UŽIVA!

21 марта, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

OVAN

Ostavićete veoma pozitivan utisak pri novom poslovnom razgovoru. Možete da očekujete povoljnu fazu za posao. Osoba koja živi u vašoj blizini će pokazati da ima želju da budete više od prijatelja. Problemi zbog iscrpljenosti.

BIK

Slobodno se suprotstavite tuđem mišljenju jer ćete na kraju dokazati da ste bili u pravu. Postoji mogućnost da sa voljenom osobom izgradite stabilan i dobar odnos ako o svemu budete uvek iskreno pričali. Sve bolje na ovom planu.

BLIZANAC

Promena posla je pred vama. Možete da se nadate veoma pozitivnom periodu za nova dešavanja i zaradu. Napeta atmosfera vas opterećuje i ne možete više da izdržite u vezi u kojoj su svađe konstantne. Mogući problemi sa kukovima.

RAK

Nije povoljan dan da donosite nove odluke na ovom polju. Sve ukazuje na to da biste lako mogli da napravite grešku. Prilično ste hladni i prema voljenoj osobi i nije vam lako da joj pokažete šta vas je povredilo. Izbegavajte slatkiše.

LAV

Želite po svaku cenu da pokažete da ste na ovom polju dominantniji od drugih i da ste na neki način pobedili. Pokušajte da se ne obazirete na tračeve koji kruže oko vas. Važna su samo osećanja. Bolovi u grlu.

DEVICA

Opterećuju vas sitnice koje niste uspeli da rešite na ovom polju. Moguće je da vam dosta toga stvara pritisak. Ne dopada vam stav koji je zauzela voljena osoba i teško vam je da se sa nekim stvarima pomirite. Problemi sa jajnicima.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2