HOROSKOP za PETAK 26. mart 2021. godine: Bik je danas ZALJUBLJEN, Blizanci žele NOVU VEZU, Vaga sumnja u partnerovu ISKRENOST!

HOROSKOP za PETAK 26. mart 2021. godine: Bik je danas ZALJUBLJEN, Blizanci žele NOVU VEZU, Vaga sumnja u partnerovu ISKRENOST!

21 марта, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Poslovne obaveze vas pritiskaju i nije vam lako da se izborite sa svim poteškoćama koje su oko vas. Niste zadovoljni emotivnom situacijom i želite promene. Imate utisak da partner nema dovoljno razumevanja. Problemi sa varenjem.

BIK

 

Možete da se opustite danas i da uživate u lepom danu u kojem ćete imati manjak obaveza i priliku da se malo odmorite. Zaljubili ste se u osobu koja je pokazala da prema vama gaji veoma iskrena osećanja. Zdravlje je dobro.

 

BLIZANCI

 

Kočnice na poslovnom polju nećete uspeti da prevaziđete sve dok se ne budete potrudili da malo više radite na sebi i svom pristupu obavezama. Niste zadovoljni samoćom i imate potrebu za novom vezom. Pazite na bešiku.

 

RAK

 

Možete da očekujete da ćete imati priliku da napredujete na poslovnom polju i da donesete neke važne odluke. U komunikaciji sa voljenom osobom otvoreno pokazujete da niste više srećni pored nje. Pazite na osetljive sinuse.

LAV

 

Stabilizacija na polju finansija vas očekuje u narednom periodu. Uspećete da ostvarite neke od svojih osnovnih ciljeva. Pored voljene osobe imate sve ono što vam je potrebno i srećni ste. Povoljan je period za početak dijete.

 

DEVICA

 

Nije vam lak dan na ovom polju, moguće je da ćete imati neke prepreke koje će vam stajati nad glavom. Došli ste do svoje granice izdržljivosti i nije vam lako da to priznate sebi, ali ne možete da nastavite dalje. Problemi sa vidom.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2