VODOLIJA: Može biti OPASAN NEPRIJATELJ, ali nikada LAŽAN PRIJATELJ, jer mrzi ULIZIVANJE i zabadanje NOŽA U LEĐA!

VODOLIJA: Može biti OPASAN NEPRIJATELJ, ali nikada LAŽAN PRIJATELJ, jer mrzi ULIZIVANJE i zabadanje NOŽA U LEĐA!

3 марта, 2021 Off By coki

 

 

Po prirodi je verna, ali će i te kako umeti da vrati istom merom, ako je neko povredi. To ne znači da je ona zlopamtilo, ali nikome neće dozvoliti da od nje pravi budalu.

 

 

 

Ona vrlo dobro zna da nema čega da se stidi i da nikada ništa nije loše uradila. Ona vas nikada neće prva napasti, ali će zato umeti da se brani. Ume ona vrlo dobro da prećuti i da neke stvari izdrži, ali onaj ko je povredi previše može da se nada da će mu ova dama vratiti istom merom. To svakako nije ono što ona želi i u čemu ona uživa, ali svakako nikome neće dozvoliti da se sa njom igra. Ona kraj sebe želi samo prave ljude, koji će joj dokazati da im može verovati. Spremna je u životu da se bori svim silama za ono do čega joj je stalo i uvek gleda da do svog cilja dođe na pošten način.

 

 

 

Nikada u životu nije gradila svoju sreću na tuđim suzama. U ovoj ženi živi zaista jedan pravi anđeo, međutim, ona može biti i đavo, ako to u njoj probudite. Ona po potrebi može biti vaš najveći prijatelj, ali i najgori neprijatelj, a vi sami svakako birate šta želite iz nje da izvučete. Vodolije unose entuzijazam u posao i imaju izuzetnu sposobnost iskorišćavanja svoje mašte u poslovne svrhe. Karijera koja omogućava razvoj i demonstraciju koncepta će odgovarati ovom horoskopskom znaku. Njihov visoki intelekt u kombinaciji sa spremnošću da dele svoje talente nadahnjuje mnoge koji rade u njihovom okruženju. Vodolija je vizionarski tip koji voli da se bavi aktivnostima koje imaju za cilj da poboljšaju čovečanstvo.

 

 

 

Kada je reč o novcu, ovaj horoskopski znak ima talenat za održavanje ravnoteže između trošenja i štede novca. Većina ljudi rođenih u znaku Vodolije dobro je prilagođena svom osećaju za stil i ne boji se to pokazati. Nije neuobičajeno da vidite Vodoliju odvažno odevenog u jarko obojena odela. Za ovaj znak su pogodne karijere poput glume, pisanja, podučavanja, fotografije ili pilotiranja. Najbolje okruženje za njih je ono koje im daje slobodu da problem reše bez strogih smernica. Vodolija je nekonvencionalan tip i ako se pruži prilika da iskažu svoj talenat, mogu postići izvanredan uspeh.

Стране: 1 2