HOROSKOP za NEDELJU 14. februar 2021. godine: Srećan vam DAN ZALJUBLJENIH!

HOROSKOP za NEDELJU 14. februar 2021. godine: Srećan vam DAN ZALJUBLJENIH!

6 фебруара, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

 

 

Možete da očekujete da ćete imati priliku za bolju zaradu. Težak finansijski period u kom se nalazite se sada bliži kraju. Nastavljate da se sukobljavate sa voljenom osobom uvek oko istih stvari. Pripazite na svoju ishranu.

 

 

ŠKORPIJA

 

Dan vam prolazi opušteno, bez ikakvih trzavica. Atmosfera na poslu vam se konačno popravlja. Spremni ste da se posvetite jednoj ozbiljnoj vezi, ali niste sigurni da je to i ono što vaš partner želi. Potrebno vam je više sna.

 

 

STRELAC

 

 

Mogući su manji sukobi sa nadređenima, ali nemate posebno oko čega da brinete, vaša poslovna situacija je za sada stabilna. Trenutno se osećate kao da vam u ovoj vezi sve odgovara, i ne želite da išta menjate. Glavobolja.

 

 

JARAC

 

Ukoliko ste na nekoj višoj poslovnoj poziciji, danas je moguće da ćete doneti nesmotrenu odluku koja će poljuljati poverenje vaših podređenih. Slede vam pozitivne promene na ljubavnom planu. Mogući su grčevi u mišićima.

 

 

VODOLIJA

 

 

Očekuje vas više sitnijih komplikacija koje mogu da poremete vašu rutinu. Ipak nema potrebe da toliko brinete oko toga. Ukoliko ste u potrazi za novim poznanstvima danas je vaš srećan dan. Mogući su psihosomatski problemi.

 

 

RIBE

 

Neke važne stvari koje ste planirali da danas rešite, nećete uspeti da dovedete u red tako lako. Imate osećaj da vaš partner nije iskren prema vama i sve vam se više čini da je sa vama iz interesa. Bolovi u predelu leđa.

Стране: 1 2