HOROSKOP za SUBOTU 13. februar 2021. godine: Biku treba POMOĆ, Blizanci ulaze u NOVU VEZU, Škorpija puna ENERGIJE!

HOROSKOP za SUBOTU 13. februar 2021. godine: Biku treba POMOĆ, Blizanci ulaze u NOVU VEZU, Škorpija puna ENERGIJE!

6 фебруара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

 

Dobijate sve više novih naređenja i vaš manjak discipline i poslušnosti vam je trenutno najveći poslovni problem. Period koji vam predstoji je jako povoljan na planu ljubavi. Danas vas čeka lepo iznenađenje. Bavite se sportom.

 

 

 

BIK

 

 

Postaje vam jasno da neke probleme nećete moći sami u skorom roku da rešite. Razmišljate kom prijatelju ili kolegi možete da se obratite za pomoć. Danas je dobar dan da uđete u novu vezu. Skloni ste melanholiji.

 

BLIZANCI

 

 

Budite spremni na iznenađenja. Došao je kraj statičnoj atmosferi koja je vladala u vašem poslovnom okruženju i dolazi vreme promena. Pravo je vreme da se pomirite sa voljenom osobom. Psihosomatski problemi.

 

RAK

 

 

Nalazite se pod velikim stresom i brinete zbog očekivanja koja niste uspeli da ispunite. Pitate se kakve će to sve posledice povući za sobom. Čeka vas jako lepo novo poznanstvo u skoroj budućnosti. Redovnije jedite.

 

 

 

LAV

 

Probleme koji vas veoma muče ćete rešiti dosta lakše nego što očekujete. Danas vam je veoma povoljan dan na poslovnom planu. Jedna osoba počinje da okupira vašu pažnju više nego bilo ko do sad. Osećate se dobro.

 

 

DEVICA

 

 

Uspeh vam je na dohvat ruke. Ako danas svaki potez povučete promišljeno imaćete dosta razloga da budete zadovoljni i ponosni. Odlučili ste da konačno stavite tačku na vezu koja vas već dugo opterećuje. Prijala bi vam masaža.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2