LJUBAVNI HOROSKOP za mesec FEBRUAR: Šta vas očekuje u MESECU LJUBAVI? Koga čeka NOVA LJUBAV, ko će se POMIRITI, a ko UŽIVATI U ZAGRLJAJU svog partnera?

LJUBAVNI HOROSKOP za mesec FEBRUAR: Šta vas očekuje u MESECU LJUBAVI? Koga čeka NOVA LJUBAV, ko će se POMIRITI, a ko UŽIVATI U ZAGRLJAJU svog partnera?

30 јануара, 2021 Off By coki

VAGA

 

 

Ako ste u vezi:
Ulazak Marsa koji vlada vašim poljem ljubavi u znak Strelca doneće vam početkom februara dinamične i konstruktivne razgovore sa voljenom osobom. Umećete da vašeg partnera podstaknete na akciju, da mu ulijete poverenje i dobro raspoloženje tako što ćete se više nego obično angažovati oko zajedničkih ciljeva. Zanimaće vas potrebe vašeg partnera. Druga polovina februara će vam doneti više sklada u porodičnom životu, kao i više vremena za zabavu i uživanja u zajedničkim aktivnostima u slobodno vreme. Krajem meseca nailazićete na nesuglasice koje će biti izazvane vašim neodređenim stavovima. U razgovorima ćete delovati nedorečeno i izbegavaćete da realno sagledate važne činjenice.

 

 

 

Ako ste slobodni:
Početak februara vam je pogodan za nova poznanstva i zabavu. Dopašće vam se osoba koja je dinamična, nemirna, od akcije i u isto vreme zabavna. Umeće da vam se nametne i da vas pokrene na zajedničke šetnje, sportske aktivnosti i razgovore o temama koje vas oboje interesuju. Započećete vezu sredinom meseca i uživaćete jedno u drugome. Krajem meseca ćete otkriti da niste jedina osoba sa kojom vaš novi partner održava blizak odnos. Bićete ljuti i razočarani. Starije Vage će biti privučene osobom iz susedstva. Viđaćete se često i počećete da izlazite. Oboje ćete pokazati interesovanje za nešto više od druženja. Neće vam se dopasti to što ćete uvideti da je vaša simpatija avanturista.

 

 

 

ŠKORPIJA

 

 

Ako ste u vezi:
Skladni odnosi sa voljenom osobom, više zabave i zajedničkih intimnih trenutaka očekuju vas u prvoj polovini februara. Imaćete dobar osećaj šta je vašem partneru potrebno da bi se osećao voljeno i to ćete pružati. Imaćete više inicijative i organizovaćete zajedničke izlaske i romantične trenutke, što će vas zbližiti i oboje će vas ispuniti zadovoljstvom. Ulaskom Venere u znak Riba gde je snažna, doneće vam kreativne ideje kako da vaš partner i vi uživate u zajedničkom vremenu i kako da se što više zabavljate i budete opušteniji. Osim češćeg odlaska na mesta za zabavu i druženja sa zajedničkim prijateljima, motivisaćete partnera za odlazak na koncerte, pozorište ili bioskop i druga mesta koja volite.

 

 

Ako ste slobodni:
Jedan spontani susret i neobavezan razgovor učiniće da se zaljubite u osobu koja će vas privući svojim idejama, interesovanjima i vedrim duhom, kao i strastvenošću koju ćete osećati ispod svega toga. Ubrzo ćete se uveriti da je vaša nova simpatija puna erotskog naboja, što će vama u potpunosti odgovarati. Vrlo brzo ćete ući u intimne odnose, a nakon toga i u emotivnu vezu koja će vam doneti dosta dinamike i na vas će delovati podsticajno. Odlično ćete se slagati. Stariji Škorpioni će započeti avanturu sa osobom koja će ih neodoljivo privući fizičkim izgledom. Mada u početku nećete ni razmišljati o ozbiljnoj vezi, prijatno će vas iznenaditi kada shvatite da vaš partner ima ozbiljnije namere sa vama.

 

 

 

STRELAC

 

 

Ako ste u vezi:
Imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe, što će vam omogućiti da unesete dosta novog i kvalitetnog u vašu emotivnu vezu. Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi praviće konjunkciju sa Suncem, Saturnom i Plutonom, što će vam doneti stabilnost u odnosima sa voljenom osobom. Umećete da se prilagodite jedno drugom i pružaćete pažnju i emocije. Merkur će u drugoj polovini februara ući u znak Vodolije i praviće kvadrat sa Uranom, što će dovesti do iznenadnih nesuglasica. Vaš partner se neće slagati sa vašim predlozima i ponašaće se tvrdoglavo, čime će unositi napetost u vaš odnos. To će biti prolazno i već krajem meseca ćete voditi prijatne razgovore i uspećete da se dogovorite oko svega.

 

 

 

 

Ako ste slobodni:
Osećaćete potrebu da sa nekim podelite vaša osećanja i da provedete lepe zajedničke trenutke u intimnoj atmosferi ali će vam nedostajati odgovarajuća osoba koja bi odgovarala vašim potrebama. Upoznaćete nekog sličnog u drugoj dekadi februara. Osvojiće vas osoba koja je praktične prirode, ambiciozna, stabilnog karaktera i čvrstih stavova. To je neko ko će umeti da oseti vaše potrebe u ljubavi i da vam odgovori na adekvatan način. Do kraja meseca ćete započeti skladnu vezu. Nešto stariji Strelci će dobiti pažnju i naklonost od osobe koja je materijalno dobrostojeća i koja ima ozbiljne namere u ljubavi. Vama će pomalo smetati njeni konzervativni stavovi ali ćete odlučiti da probate da se emotivno zbližite.

 

 

 

JARAC

 

 

Ako ste u vezi:
Imaćete dosta slobodnog vremena koje ćete moći da provodite sa voljenom osobom i oboje ćete biti motivisani da više vremena nego obično praktikujete zajedničke aktivnosti, razgovore, šetnju, odlazak u kupovinu, na mesta za zabavu i na kulturne manifestacije. To će doprineti pojačanoj emotivnoj bliskosti između vas dvoje. Osećaćete se voljeno. Druga polovina februara će vam biti povoljna da se usmerite na ostvarivanje zajedničkih ciljeva. Primetićete da se vaš partner oslanja na vas više nego što je to činio ranije i primetićete kako se pojačalo vaše međusobno poverenje. Manje smetnje u komunikaciji su moguće krajem meseca. Izbegavajte neistinu i potrudite se da budete dovoljno jasni.

 

 

 

Ako ste slobodni:
Gde god da se pojavite, privlačićete pažnju jer ćete umeti da se dobro doterate, da planite svojim izgledom i da delujete čvrstog karaktera, sposobni da stanete iza svojih stavova. Biće vam lako da ostvarujete kontakte sa osobama koje vam budu privlačile pažnju. Sredinom februara će vas privući osoba sa kojom ćete lako uspostaviti komunikaciju i sa kojom ćete početi da delite zajednička interesovanja. To je neko ko je emotivne prirode. Vrlo brzo ćete ostvariti emotivnu bliskost. Nešto stariji Jarčevi će početi češće privatno da se viđaju i da izlaze sa osobom sa kojom su nedavno sarađivali na jednom poslovnom projektu. Pojaviće se obostrana osećanja i zaljubljenost. Ući ćete u intimne odnose i započećete vezu.

 

 

VODOLIJA

 

 

Ako ste u vezi:
Sekstil Sunca sa Neptunom u prvoj dekadi januara pojačaće vaš osećaj za potrebe voljene osobe. To će vam omogućiti da vašem partneru pružate iskrene emocije i pažnju. Bićete spremni da voljenu osobu iznenadite lepim poklonom ili znakom pažnje. Unećete nov kvalitet u vašu vezu i imaćete više vremena za zajedničku intimu što će vas oboje ispuniti srećom. Konjunkcija Sunca sa Plutonom i Saturnom omogućiće vam da se uspešno posvetite ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Nešto što oboje duže vreme želite da imate u vašem odnosu ćete uspeti da postignete. Dobro ćete se slagati oko zajedničkog vremena, porodičnih odnosa, izlazaka, zabave i kupovine onoga što vam je potrebno u zajedničkom prostoru .

 

 

Ako ste slobodni:

Osćaćete potrebu da više izlazite i da većinu vremena provodite sa prijateljima. Umećete da zablistate u svom društvu. Zbog toga ćete privući pažnju osobe koja će vam diskretno pokazati da joj se dopadate, a koja će se pred vas postaviti kao izazov. Pokazaćete vaše najbolje kvalitete i uspećete da pridobijete naklonost osobe koja će u međuvremenu osvojiti vaše simpatije. Počećete češće da se viđate i ubrzo ćete ući u vezu koja će se pokazati skladnom jer imate slična interesovanja. Nešto starije Vodolije će primetiti kako je jedna osoba često u njihovoj blizini kad god nešto zatreba. Počećete da razmišljate da je reč samo o ljubaznosti ili postoje i simpatije. Privući će vas svojim šarmom. Veza je moguća.

 

 

 

 

RIBE

 

 

Ako ste u vezi:
Sekstil Merkura sa Neptunom doneće vam više slaganja sa partnerom u razgovorima, u dogovorima oko zajedničkih planova i ciljeva, kao i dobar osećaj za potrebe voljene osobe. Više ćete izlaziti i družiti se sa zajedničkim prijateljima. Prijaće vam i da zajedno posećujete društvene manifestacije. Ostvarićete jedan važan zajednički cilj i želju. Druga polovina februara će vam doneti više vremena za prijatne zajedničke intimne trenutke, u kojima ćete oboje uživati i koji će vam omogućiti da se potpuno opustite. Pojačaćete međusobno poverenje i vaša međusobna osećanja će biti potpuno iskrena. Znaćete šta vaš partner očekuje od vas i koje želje ima u ljubavi i to ćete mu pružati, kao i on vama.

 

 

Ako ste slobodni:
Na jednoj zabavi ćete upoznati osobu sa kojom ćete započeti neobavezan razgovor i otkrićete kako imate dosta zajedničkih interesovanja. Prijaće vam društvo te osobe, a uvidećete da i ona vama pokazuje više naklonosti. Razmenićete kontakte i počećete često da se viđate. U početku ćete biti suzdržani i samo ćete se zabavljati i razgovarati, da bi u drugoj polovini februara došlo do bušenja strasti na obe strane. Ući ćete u intimni odnos i u vezu. Otkrićete da se u mnogo čemu slažete. Nešto starije Ribe će često izlaziti sa prijateljima i u jednom izlasku će upoznati osobu sa kojom će započeti neobaveznu avanturu. Nakon kraćeg vremena ćete oboje osetiti da imate i osećanja jedno prema drugom. To će vas još više zbližiti.

Стране: 1 2