LJUBAVNI HOROSKOP za mesec FEBRUAR: Šta vas očekuje u MESECU LJUBAVI? Koga čeka NOVA LJUBAV, ko će se POMIRITI, a ko UŽIVATI U ZAGRLJAJU svog partnera?

LJUBAVNI HOROSKOP za mesec FEBRUAR: Šta vas očekuje u MESECU LJUBAVI? Koga čeka NOVA LJUBAV, ko će se POMIRITI, a ko UŽIVATI U ZAGRLJAJU svog partnera?

30 јануара, 2021 Off By coki

Pred vama je VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP koji će vam otkriti šta vas i vašeg partnera očekuje u ljubavi tokom meseca FEBRUARA.

 

 

 

OVAN

 

Ako ste u vezi:
Uživaćete u prijatnim aktivnostima sa voljenom osobom u prvoj polovini februara. Imaćete više vremena jedno za drugo i to ćete umeti da iskoristite tako da oboje budete zadovoljni i ispunjeni. Razgovaraćete o zajedničkim planovima i imaćete slične ideje kako da poboljšate vašu vezu i uslove zajedničkog života. Ostvarićete i jedan važan zajednički cilj. Voljenoj osobi ćete prirediti jedno ili više prijatnih iznenađenja u drugoj polovini februara. Jedan poklon će joj mnogo značiti. Imaćete dovoljno vremena i za intimne trenutke udvoje koji će vam pokazati da ste dovoljno bliski i da vaš odnos sadrži potreban kvalitet. Manje i prolazne nesuglasice ali i pojačane strasti imaćete krajem meseca.

 

 

Ako ste slobodni:
Početak februara donosi vam više druženja i kontakte sa osobama sa kojima možete da radite na ostvarivanju zajedničkih ideja ili aktivnosti koje vas zanimaju. Kroz susrete takve vrste upoznaćete sredinom februara osobu sa kojom ćete se odlično razumeti i koja će vas privući i fizički i intelektualno. U trećoj dekadi februara ćete započeti emotivnu vezu koja će na početku biti u isto vreme dinamična i romantična. Uživaćete u zajedničkim intimnim trenucima. Stariji Ovnovi će upoznati osobu koja će ih veoma privući ali koja nije slobodna. Pružiće vam se mogućnost da uđete u tajnu emotivnu vezu. Bilo bi dobro da razmislite pre nego što donesete odluku jer se tajna veza može pokazati teškom.

 

 

BIK

 

 

Ako ste u vezi:
Ulazak Marsa koji vlada vašim poljem ljubavi i braka početkom februara, doneće vam mogućnost da odete na putovanje sa voljenom osobom i da posvetite jedno drugom nekoliko dana gde ćete poboljšati vašu bliskost i učvrstiti vašu vezu. Pružaćete više podrške vašem partneru gde god se to pokaže potrebno. Imaćete otvorene razgovore o raznim temama. U drugoj polovini februara posvetićete se radu na ostvarivanju zajedničkih planova i dogovora, u čemu ćete se odlično slagati sa partnerom. Kraj meseca donosi vam nesuglasice čiji su uzrok pojačane strasti, a koje će izazivati ljubomoru, sumnjičavost i povremene svađe. Nesuglasice će nastati zbog zajedničkih ulaganja, oko čega nećete moći da se složite.

 

 

 

Ako ste slobodni:
Poznanstvo sa osobom iz inostranstva doneće vam česte kontakte i probudiće obostrana osećanja. Dobićete poziv da se vidite i tražićete način da to iskoristite. Odlazak u inostranstvo na kraće vreme će vas ispuniti jer ćete se odlično provesti i otkrićete da vas druga osoba veoma privlači, da imate mnogo toga zajedničkog i ući ćete u intimne odnose i vezu na daljinu. Jedino što će ostati da se uradi je da nađete način da vaša veza može da funkcioniše i da budete zajedno. Stariji Bikovi će na početku februara upoznati osobu koja je dinamične prirode, uvek u pokretu i koja će ih privući svojim vedrim duhom. Počećete da se viđate i sve više ćete se dopadati jedno drugom. Ući ćete ubrzo u slobodnu vezu.

 

 

BLIZANCI

 

 

Ako ste u vezi:
Ulazak Marsa u vaše polje ljubavi na početku februara uneće dinamiku u vaš odnos sa voljenom osobom. Vreme je da se više angažujete oko zajedničkih aktivnosti i da više vremena provodite zajedno. Potrebne su vam konstruktivne promene u vezi. Ako sve ostane kako je bilo ranije, doći će do nezadovoljstva i pojave napetosti koja lako može prerasti u svađe. Venera će u trećoj dekadi februara praviti sekstil sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi, a to će vam doneti sklad i sreću u odnosima sa voljenom osobom. Iznenadićete prijatno partnera pažnjom i osećanjima koje ćete pružati, kao i ispunjenjem nečega što ste ranije obećali. Krajem meseca će doći do neslaganja oko ostvarenja zajedničkog cilja.

 

 

Ako ste slobodni:
Početak februara donosi vam dinamičnu avanturu sa osobom koja će vas privući svojom snažnom energijom, a koja će vam se na prvom mestu veoma dopasti svojim izgledom. Očekuje vas mnogo zajedničke zabave i veliko slaganje na intimnom polju. Između vas dvoje će se probuditi jake strasti i imaćete osećaj da ste ušli u vezu sa nekim ko može da vam bude ljubav za ceo život. Krajem meseca će strast da se pretvori u ljubomoru i nastaće komplikacije koje će ugroziti vezu. Stariji Blizanci će delovati zavodljivo ali će biti i prilično nestalni. Privući ćete osobu koja će vam pružati pažnju i naklonost ali će vas pre svega zanimati samo seksualna komponenta odnosa. Ući ćete u intimne odnose ali ne i u vezu.

 

 

RAK

 

 

Ako ste u vezi:
Stelijum od čak pet planeta u vašem polju ljubavi i braka doneće vam stabilnost u odnosima sa voljenom osobom ali će u isto vreme dovesti i do toga da ćete više biti usmereni održavanju forme vašeg odnosa nego što ćete pokazivati emocije. Emotivno ćete biti povučeni, mada to neće umanjiti vašu privrženost partneru. Unećete nov kvalitet u vašu vezu. Konjunkcija Saturna sa Plutonom omogućiće vam da ostvarite jedan veliki zajednički cilj, što će dovesti do poboljšanja uslova vašeg zajedničkog života, posebno na materijalnom polju. U trećoj dekadi februara doći će do jačanja intimnih odnosa, što će probuditi strasti, ali će dovesti i do izliva ljubomore i povremenih neslaganja sa voljenom osobom.

 

 

 

Ako ste slobodni:
Februar vam je izuzetno povoljan mesec da uđete u ozbiljnu emotivnu vezu na duže staze. Upoznaćete osobu koja će vas privući svojim čvrstim stavom, stabilnim karakterom, ali koja u sebi nosi dovoljno magnetizma i strasti. Uz to, pokazaće ambiciju i praktičnost, što će biti dovoljno da vas potpuno osvoji. Privlačnost će biti obostrana. Počećete da se viđate često i već do sredine meseca ćete započeti vezu. Bićete skloni da idealizujete svoju novu ljubav ali vam to neće doneti smetnje. Nešto stariji Rakovi će posle dugog vremena dobiti šansu za ulazak u vezu od strane osobe u koju su duže vremena zaljubljeni. U početku ćete oboje biti pomalo suzdržani i nesigurni ali ćete se uveriti da je odluka bila na mestu.

 

 

 

LAV

 

 

Ako ste u vezi:
Usmerićete pažnju na rešavanja onoga što ometa sklad u vašem odnosu sa voljenom osobom jer ćete osećati potrebu da provodite više vremena zajedno i da poboljšate vaš odnos u celini. U tome će vam pomoći konjunkcija Saturna sa Plutonom koja će vam doneti jasnu sliku šta treba da menjate u svom pristupu partneru. Vaš partner će biti zadovoljan. Merkur i Sunce će u drugoj polovini februara ući u znak Vodolije i vaše polje ljubavi i partnerstva, što će vam doneti nove ideje kako da organizujete zajedničko vreme sa voljenom osobom. Pokazaćete više inicijative i pružaćete podršku partneru tamo gde to bude potrebno. Poboljšaćete komunikaciju i uživaćete u zajedničkim razgovorima i ostvarivanju ciljeva.

 

 

Ako ste slobodni:
Osećaćete potrebu za više slobode i manje ćete biti zainteresovani za ulazak u emotivnu vezu, a više za druženje i zabavu. To vam neće smetati da uđete u slobodnu vezu sa osobom koja je starija ili zrelija od vas, a koja će vas privući jasnim i čvrstim stavovima i karakterom. U toj vezi ćete imati dovoljno slobode i prostora da dođete do izražaja, kao i da budete potpuno u centru pažnje osobe sa kojom ste ušli u vezu. Vaši susreti će biti ne tako česti ali dovoljno intenzivni i emotivni. Nešto stariji Lavovi će imati više mogućnosti za ulazak u novu vezu. Upoznaćete dve do tri osobe koje će vam staviti do znanja da im se dopadate. Vama će one delovati površno i neće vas privući. Pokušaćete sa jednom od njih neuspešno.

 

 

DEVICA

 

 

Ako ste u vezi:
Sekstil Sunca i Merkura sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju ljubavi i partnerstva doneće vam odličan osećaj kako da se postavite prema voljenoj osobi u različitim situacijama. Pokazaćete više empatije i razumevanja za promenljiva raspoloženja vašeg partnera. Unećete novi kvalitet u vašu vezu, što će vas oboje činiti ispunjenim zadovoljstvom. U drugoj polovini februara ćete poboljšati komunikaciju i dobro ćete se slagati oko dogovora u vezi zajedničkih planova. Ulaskom Venere u znak Riba i vaše polje ljubavi poklanjaćete punu pažnju i iskrene, otvorene i duboke emocije voljenoj osobi. Sekstil Venere sa Jupiterom doneće vam više zabave, izlazaka, kao i skladne i lepe intimne trenutke udvoje.

 

 

Ako ste slobodni:
Februar će vam doneti velike mogućnosti da započnete ozbiljnu emotivnu vezu koja će trajati dugo, a može da se pokaže i kao trajna. Budućeg partnera ćete upoznati na zabavi ili na mestu za zabavu. U početku ćete biti pomalo povučeni, nesigurni i nepoverljivi dok se bolje ne upoznate. Nakon što Venera uđe u znak Riba, zaljubićete se jedno u drugo i sve više vremena ćete provoditi zajedno. Osećaćete kako ste pronašli srodnu dušu i bićete ispunjeni srećom. Nešto starije Device će započeti vezu sa osobom u koju su zaljubljene duže vreme. U početku će vam trebati malo vremena da se jedno drugom prilagodite. Već od druge polovine februara počećete da pravite zajedničke planove.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2