LJUBAVNI HOROSKOP za narednih 7 DANA: Idealno je vreme da se prebole BIVŠE LJUBAVI i krene u NOVE ROMANSE!

LJUBAVNI HOROSKOP za narednih 7 DANA: Idealno je vreme da se prebole BIVŠE LJUBAVI i krene u NOVE ROMANSE!

21 јануара, 2021 Off By coki

 

 

 

VAGA

 

 

Mogli biste osetiti grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte da budete zreliji i konkretniji. Previše priče istina nikuda ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno. Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige i otvoriti se za nove mogućnosti.

 

 

ŠKORPIJA

 

 

Početak ovog perioda donosi razne strahove, brige, sumnju, ljubomoru i obeshrabruje. Preterano ćete analizirati svaku situaciju. Učinite sve što možete da se napeta situacija ne pogorša. Frustracije vrlo lako dovode do sukoba, zato budite oprezni! U drugoj polovini ovog perioda situacija u vašoj vezi postaje opuštenija i pozitivnija. Tada će vas privlačiti zajedničke duhovne ili kulturološke teme. Može se desiti i da se upustite u romansu s nekim ko je iz udaljene zemlje ili bi se mogli odvažiti na put zbog ljubavi.

 

 

 

STRELAC

 

 

Skloni ste čestim promenama u raspoloženju i lagano gubite emotivnu kontrolu. Preuveličavate svoje emotivne potrebe i subjektivno ocenjujete partnerovo ponašanje. Zarad zajedničke sreće, učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu, nemojte dozvoliti da Vam nedostaju romantičnost i nežnost. Emotivna slabost ili zanos koji osećate prema jednoj osobi predstavlja dobar predznak, bez obzira na strogi glas razuma. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će Vas šarmirati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari.

 

 

JARAC

 

 

Znate da možete više i bolje, ali to ne zavisi samo od vas. Niko nije savršen, pa nije ni vaša najdraža osoba. Pokušajte da je prihvatite onakvu kakva ona jeste i videćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahteva možete biti sasvim srećni.

 

 

 

VODOLIJA

 

 

Zanemarićete nerealne zahteve druge strane i pokušaćete zrelijim pristupom da dovedete stvari u red. Doduše, možda ćete se osećati kao da ste u out-u, izbačeni iz igre. Ne tugujte zbog toga, jer će proći kako je i došlo. Biće bolje. Neki će biti na pragu zaljubljivanja, a posebno se to odnosi na mlade. Ipak, nedostajaće nešto hrabrosti. Pored toga, domaće kućne stvari uzeće vam dobar deo slobodnog vremena. Izgledno je bavljenje stanom, kućom ili slično.

 

 

RIBE

 

 

Idućih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim emotivnim odnosima. Imaćete doduše dovoljno energije, a posebno za komunikaciju, pa će mnogi rečima nadoknađivati ono što im u emotivnom smislu nedostaje. U tome će i uspeti.

Стране: 1 2