HOROSKOP za NEDELJU 31. januar 2021. godine: Škorpija ima LEPTIRIĆE u stomaku, Jarac NEPOVOLJAN dan, dok je Vodolija LJUBOMORNA!

HOROSKOP za NEDELJU 31. januar 2021. godine: Škorpija ima LEPTIRIĆE u stomaku, Jarac NEPOVOLJAN dan, dok je Vodolija LJUBOMORNA!

21 јануара, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

 

 

Možete da očekujete da će vam se upornost isplatiti. Nemojte da odustajete od svojih ciljeva i dajte sebi vremena. Želite da ostvarite stabilnost kada je u pitanju polje ljubavi, ozbiljno razmišljate o braku. Posetite lekara.

 

 

ŠKORPIJA

 

 

Nemojte da očekujete da ćete imati previše novih dešavanja na poslu danas. pred vama je malo usporen dan. Uskoro vas očekuje ulazak u vezu. Novo poznanstvo vam se desilo i osećate leptiriće u stomaku. Višak kilograma.

 

 

 

STRELAC

 

 

Moguće je da dosta toga neće ići onako kako ste se nadali. Nije vam povoljan dan i nemojte da rizikujete. Skloni ste tome da budete na neki način napadni u udvaranju ili da na nekim stvarima insistirate. Pazite na kičmu.

 

 

JARAC

 

 

Nije povoljan dan za putovanje ili veće poslovne promene. Bolje je da se posvetite samo onim svakodnevnim obavezama. Niste zadovoljni okolnostima u kojima se odvija vaša veza sa voljenom osobom. Problemi sa jetrom.

 

 

VODOLIJA

 

 

Nije vam povoljan dan pa može da se desi gubitak posla novca ili neka veća materijalna šteta koja će vas pogoditi. Ljubomora vam polako ali sigurno stvara veliki problem u braku. Pazite na krvotok i probleme sa cirkulacijom.

 

 

RIBE

 

 

Bilo bi dobro da izbegavate konflikte i da se danas uzdržavate od rasprava jer vam dan nije povoljan. Imate utisak da vas partner pritiska u određenom pravcu što vas zapravo samo dodatno udaljava. Problemi sa cirkulacijom.

Стране: 1 2