HOROSKOP za SUBOTU 23. januar 2021. godine: Bik OSETLJIV, Blizanci NESIGURNI, Rak ZALJUBLJEN, Devica posvećena PARTNERU!

HOROSKOP za SUBOTU 23. januar 2021. godine: Bik OSETLJIV, Blizanci NESIGURNI, Rak ZALJUBLJEN, Devica posvećena PARTNERU!

15 јануара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

Promene i važna dešavanja koja očekujete neće stupiti na scenu danas pa je jako važno da budete strpljivi. Večernji časovi su vam povoljni za nova ljubavna dešavanja sa osobom koja vam se dopada. Problemi sa pritiskom.

 

 

 

BIK

 

 

Možete da očekujete da ćete dobiti podršku kako biste mogli da realizujete ideje koje imate. Očekuje vas ponuda za neobaveznu vezu ali postoji velika mogućnost da ipak sada niste zainteresovani. Osetljiva stopala i zglobovi.

 

 

BLIZANCI

 

Uspećete da ostvarite ono što ste imali u planu i bićete ponosni na sebe i svoje sposobnosti. Moguće je da niste sigurni da li partner i dalje gaji ista osećanja prema vama i da vas nervoza ubija u pojam. Prijala bi vam šetnja.

 

 

RAK

 

Tokom današnjeg dana ćete imati neke manje komplikacije na polju posla. Trebaće vam vreme da stvari rešite. Spremni ste da voljenoj osobi pokažete koliko vam je stalo do nje i da želite stabilnu budućnost. Dobro se osećate.

 

 

 

LAV

 

 

Dolazi vam značajno poboljšanje a uskoro vam sledi i napredovanje kojem ste se dugo nadali. Ukoliko ste imali neke probleme sa ljubomorom ili nepoverenjem u partnera uspećete to da rešite danas. Imate mnogo energije u sebi!

 

 

DEVICA

 

Nemate dovoljno poverenja u poslovni kolektiv i zbog toga imate želju da neke stvari sakrijete od svojih kolega. Posvećeni ste svom partneru i jako vam je važno da vam on na neki način potvrdi namere koje ima. Zdravlje je dobro.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2