HOROSKOP za PETAK 22. januar 2021. godine: Blizanci OSETLJIVI, Rak USPOREN, Škorpija OPUŠTENA, Vaga ZADOVOLJNA!

HOROSKOP za PETAK 22. januar 2021. godine: Blizanci OSETLJIVI, Rak USPOREN, Škorpija OPUŠTENA, Vaga ZADOVOLJNA!

15 јануара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

 

Neophodno je da se više posvetite svojim obavezama ako želite da rešite poslovne probleme. Maštate o osobi do koje vam je stalo. Možete da očekujete da ćete sa njom imati dobra dešavanja uskoro. Nesanica vas muči.

 

 

 

 

BIK

 

Možete da se nadate da ćete dobiti pomoć koja vam je potrebna da biste važne poslove uspeli da privedete kraju. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas jako dobar dan za flert i nova poznanstva! Povećajte unos vitamina.

 

 

BLIZANCI

 

 

Nemojte da očekujete previše danas jer vam dosta toga ide usporeno. Biće potrebno više vremena nego što mislite. Moguće je da vam je potreban neki vid pauze u trenutnoj vezi. Kičma vam je osetljiva.

 

 

RAK

 

 

Putovanje u inostranstvo koje je pred vama će da se pokaže kao bolje nego što očekujete. Imate dobar odnos sa voljenom osobom i možete da očekujete da će se takvo stanje održati na duže staze. Izbegavajte alkohol i poroke.

 

 

 

LAV

 

 

Očekuje vas poboljšanje finansijske situacije kroz neki vid kredita ili pozajmice. Moguće je da će vam se ukazati prilika za početak veze sa osobom koju ste već neko vreme želeli samo za sebe. Puni ste snage i energije.

 

 

DEVICA

 

Ukoliko očekujete veoma važne poslovne odluke, možete da se nadate da će tokom današnjeg dana one biti pozitivne po vas. Povoljan je dan ako planirate ozvaničenje veze. Nizak pritisak i malaksalost vas prate.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2