HOROSKOP za PONEDELJAK 18. januar 2021. godine: Bik će imati POVOLJAN DAN, Lav NIJE ZADOVOLJAN, Škorpija popravlja LJUBAVNU situaciju!

HOROSKOP za PONEDELJAK 18. januar 2021. godine: Bik će imati POVOLJAN DAN, Lav NIJE ZADOVOLJAN, Škorpija popravlja LJUBAVNU situaciju!

15 јануара, 2021 Off By coki

 

 

 

VAGA

 

 

Ako se maksimalno posvetite svojim obavezama, možete da računate da ćete napraviti dobre rezultate. Očekuje vas dobra atmosfera sa voljenom osobom. Imaćete priliku da razjasnite neke stvari. Povedite računa o sinusima.

 

 

ŠKORPIJA

 

 

Maksimalno ste posvećeni vašem poslu i potrebno vam je još samo malo vremena kako bi planove uspeli da realizujete. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivne promene u ljubavi. Povedite računa o štitnoj žlezdi.

 

 

STRELAC

 

 

Nemojte da brzate sa poslovnim odlukama jer biste mogli da uradite nešto zbog čega bi kasnije zažalili. Moguće je da ćete biti malo razočarani u voljenu osobu. Nekad vam se čini da je sve pogrešno. Odmarajte što više.

 

 

 

JARAC

 

 

Ostajete uporni u svojim namerama da ostvarite poslovni napredak. Nećete odustati dok ne budete došli do zacrtanih ciljeva. Pred vama je poznanstvo koje može da ostavi veoma jak utisak na vas. Imate višak energije!

 

 

VODOLIJA

 

 

Nije najbolja atmosfera kada je u pitanju vaš posao, moguće je da ćete imati neke komplikacije danas. Dopada vam se osoba koja je pokazala da takođe gaji interesovanje ka vama. Moguć je nedostatak gvožđa.

 

 

RIBE

 

 

Manji sukob na poslu bi mogao da vam stvara određeni pritisak. Potrebno vam je vreme da biste sve rešili. Veoma ste harizmatični i možete da očekujete da ćete dobijati puno pažnje od osoba suprotnog pola. Pomalo ste ukočeni.

Стране: 1 2