HOROSKOP za UTORAK 19. januar 2021. godine: Ovan ima SREĆE, Blizanci povoljan dan za LJUBAV, a Ribe STABILNE finansije!

HOROSKOP za UTORAK 19. januar 2021. godine: Ovan ima SREĆE, Blizanci povoljan dan za LJUBAV, a Ribe STABILNE finansije!

15 јануара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

 

Povoljan je dan ako ste planirali putovanje. Generalno možete da očekujete da ćete imati sreće na poslovnom planu. Sada se nalazite u malo težem periodu na polju ljubavi, pa preispitujete neke svoje odluke. Smanjite alkohol.

 

 

BIK

 

 

 

Solidna situacija vas očekuje. Poslovi vam idu sasvim stabilnim tokom i sve je u najboljem redu. Iako partner tvrdi drugačije, vama je njegovo ponašanje sumnjivo i smatrate da postoji još neko. Skloni ste upalnim stanjima.

 

 

 

BLIZANCI

 

 

Moguće je da imate tremu i da vam nije lako da nađete dovljno energije i samopouzdanja za nov poslovni početak. Povoljan je dan za ljubav, pred vama je period u kojem ćete biti srećni sa partnerom. Bolovi u donjem delu leđa.

 

 

RAK

 

 

Imate pred sobom mnogo obaveza, pa je važno da se dobro organizujte i da se posvetite poslu. Možete da se nadate veoma pozitivnim promenama na polju ljubavi. Očekuje vas dobra faza na ovom polju. Manji pad imuniteta.

 

 

 

LAV

 

 

Moguće je da ćete biti spremni da prihvatite ponudu koju ste dobili i da nastavite da razvijate svoj posao u dobroms meru. Moguće je da imate česte nesuglasice sa voljenom osobom. Manji pad energije vas prati danas.

 

 

DEVICA

 

 

Pruža vam se šansa da napredujete. Sada je trenutak da pokažete svoju upornost. Vašem partneru prija to što ste mu posvećeni. Lepo vam je kada ste zajedno i ljubavno polje vam je stabilno. Psihosomatski problemi.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2