HOROSKOP za SUBOTU 09. januar 2021. godine: Bik RASPOLOŽEN, Rak rešava POSLOVNE PROBLEME, Škorpiju čeka IZNENAĐENJE!

HOROSKOP za SUBOTU 09. januar 2021. godine: Bik RASPOLOŽEN, Rak rešava POSLOVNE PROBLEME, Škorpiju čeka IZNENAĐENJE!

2 јануара, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

 

 

Sada je pred vama povoljan dan u kojem ne biste trebali da imate poslovne probleme. Možete da očekujete da će voljena osoba da vam pokaže da ume da bude romantična i brižna kada se potrudi. Moguća je glavobolja.

 

 

ŠKORPIJA

 

 

Očekuje vas povoljna faza za polje posla. Uspećete da rešite veći deo problema koji su vas opterećivali. Moguće je da ćete biti iznenađeni okolnostima u kojima se budete našli tokom ovog perioda. Prijala bi vam meditacija.

 

 

 

STRELAC

 

 

Moguće je da u poslovnom okruženju postoje neki problemi kojih niste bili svesni do današnjeg dana. Lako bi moglo da dođe do prekida ljubavnog odnosa u koji ste ušli pre nekog vremena. Mogući su problemi sa stomakom.

 

 

JARAC

 

 

Izbegavajte veće promene na poslovnom polju tokom današnjeg dana kako ne biste pravili greške… U svom bliskom okruženju vas očekuje poznanstvo sa osobom koja će poželeti ozbiljniju vezu. Problemi sa disajnim putevima.

 

 

VODOLIJA

 

 

Za finansije vam je nepovoljna situacija pa nemojte da očekujete bitne promene danas. Poradite na svom stavu prema poslu. Pred vama je faza u kojoj se možete pomiriti sa nekom osobom iz prošlosti. Problemi sa štitnom žlezdom.

 

RIBE

 

 

Izbegavajte preterano naprezanje na poslovnom planu. Današnji dan vam je težak i konfuzan. Između vas i voljene osobe su pale neke teške reči, oboje se kajete i nije vam lako da nastavite dalje. Posetite lekara prvom prilikom.

Стране: 1 2