HOROSKOP za PETAK 08. januar 2021. godine: Vodolija oseća da se LJUBAV MENJA, Ribe NEMAJU POVERENJA u saradnike!

HOROSKOP za PETAK 08. januar 2021. godine: Vodolija oseća da se LJUBAV MENJA, Ribe NEMAJU POVERENJA u saradnike!

2 јануара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

Moguće je da se trenutno dešavaju važne promene u vašem poslovnom okruženju i da je potrebno da budete u toku sa svim tim. Ako imate partnera moguće je da ćete imati nesuglasice sa njim. Povećajte unos vitamina.

 

BIK

 

 

Možete da očekujete dan u kojem ćete bez veće tenzije i problema uspeti da rešite sve poslovne zadatke. Ukoliko ste slobodni možete da se nadate da ćete imati novo poznanstvo danas. Bolovi u donjem delu leđa.

 

 

 

BLIZANCI

 

Promene na kojima radite bi mogle da se realizuju na dobar način. Potrudite se da date sve od sebe. Moguće su drastične promene kada je u pitanju vaše polje ljubavi. Ako žlite prekid veze, ostvarićete ga. Probava vam je osetljiva.

 

 

RAK

 

 

Očekuje vas kraće putovanje koje bi moglo da vam donese važne poslovne kontakte i preokrete. Moguće je da vas zaljubljenost na neki način zaslepljuje i da zato ne vidite širu sliku. Bez problema sa zdravljem.

 

 

 

LAV

 

 

Očekuje vas generalno stabilna situacija. Ne biste trebali da brinete kada je u pitanju vaš posao. Emotivno ste nezadovoljni. Osoba koju ste zavoleli nije ispunila vaša očekivanja i vreme je da nastavite dalje. Pazite na ishranu.

 

 

DEVICA

 

 

Današnji dan vam nije preterano povoljan za početak bilo kakvog posla ili za potpisivanje novih ugovora. Potrebno vam je mnogo strpljenja kako biste mogli da rešite sve probleme koje imate u vašem braku. Moguća je vrtoglavica.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2