HOROSKOP za PETAK 08. januar 2021. godine: Vodolija oseća da se LJUBAV MENJA, Ribe NEMAJU POVERENJA u saradnike!

HOROSKOP za PETAK 08. januar 2021. godine: Vodolija oseća da se LJUBAV MENJA, Ribe NEMAJU POVERENJA u saradnike!

2 јануара, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

 

 

Pred vama je važna odluka na poslovnom polju. Moguće je da će biti potrebno da pokažete spremnost za promene. Ako ste u braku, nije povoljan dan. Partner vam dosta toga zamera. Prijaće vam opuštanje sa prijateljima.

 

 

ŠKORPIJA

 

 

Moguće je da vam ne prija poslovna atmosfera u kojoj se nalazite i da zapravo težite za većim promenama na ovom polju. Razočarani ste zbog situacije u kojoj ste se našli sa voljenom osobom. Psihosomatski problemi.

 

 

STRELAC

 

Povoljan je dan ako rešavate bilo kakvu papirologiju ili donosite nove poslovne odluke.m Moguće je da na neki način pokušavate da shvatite šta je ono što je vama zaista potrebno na ljubavnom planu. Kičma vam je osetljiva.

 

 

 

JARAC

 

 

Posle dužeg vremena možete da rešite nedoumice koje ste imali na ovom polju. Neko od saradnika će vam pomoći. Spremni ste da priđete vašoj simpatiji i da joj pokažete da ste zainteresovani. Pazite na krvni pritisak.

 

 

VODOLIJA

 

 

Potrudite se da ne ulazite u veće troškove jer bi takvo ponašanje moglo da vas dovede do finansijskih problema. Voljena osoba će vam pokazati da su joj potrebne neke promene u vašoj vezi. Izbegavajte preterano naprezanje.

 

 

RIBE

 

 

Nemate dovoljno poverenja u saradnike. Moguće je da razmišljate i o promeni radnog okruženja. Iako između vas i voljene osobe ima emocija, karakterne razlike sve više izlaze na videlo. Mogući problemi sa alergijama.

Стране: 1 2