LJUBAVNI HOROSKOP za VIKEND: Pokušajte da sve što ŽELITE i OSEĆATE pretvorite u REČI i isporučite na PRAVU ADRESU!

LJUBAVNI HOROSKOP za VIKEND: Pokušajte da sve što ŽELITE i OSEĆATE pretvorite u REČI i isporučite na PRAVU ADRESU!

11 децембра, 2020 Off By coki

Pred vama je kratak ljubavni horoskop za vikend. Pogledajte šta vas ovog vikenda očekuje u ljubavi ukoliko ste zauzeti, ali i ukoliko ste slobodni.

 

 

OVAN

 

 

Doživećete prekoret na polju bliskosti, pa vam je potrebno da dobro presložite misli. Da li će to pokrenuti neka iznenadna situacija sa partnerom ili će neka tajna isplivati zavisi od toga šta ste radili u prethodnom periodu. Slobodni će uživati u toplom domu, tako da se njihov status neće promeniti.

 

 

BIK

 

 

Otvarate novo poglavlje u životu. Bilo da je to brak/veza ili vaš životni stil, izvesno je da će vas ovaj preokret pomeriti iz iste tačke u kojoj ste već duže vreme. Imaćete ozbiljan razgovor sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, trebalo bi da se javite jednom vodenom znaku.

 

 

BLIZANCI

 

Ono što krijete i od sebe samih sada će biti otkriveno. Pokušajte da sve što želite i osećate pretvorite u reči i isporučite na pravu adresu. Ljubav neće doći sama, morate nešto učiniti. Ako ste zauzeti, vikend prolazi u obavezama, tako da nećete imati puno vremena za partnera.

 

 

RAK

 

Do sada ste se oslanjali na nečije mišljenje i ono vas nije osnažilo onoliko koliko vam je to potrebno. Sada će se prekrenuti sve po pitanju vašeg samopuzdanja, planova i emotivnih veza. To će vam doneti veliki pomak u ljubavnom životu. Zauzeti će ovog vikenda biti zadovoljni, jer će ih partner prijatno iznenaditi.

 

 

LAV

 

 

Lavovi ili prekidaju neki dug odnos ili idu na viši nivo, tj brak. Slobodnima se neko iz prošlosti vraća, a koliko uspešno zavisi samo od samopouzdanja. Neke prilike se samo jednom pružaju u životu, budite oprezni!

 

 

DEVICA

 

Fokus je na ljubavnim odnosima jak tokom ovog vikenda. Slobodni maštaju i provociraju simpatije, dok zauzeti vraćaju flert i strast u partnerske odnose.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI..

Стране: 1 2