LJUBAVNI HOROSKOP za narednih 7 DANA: Stižu HLADNI DANI, ali LJUBAVI će biti PUNO!

LJUBAVNI HOROSKOP za narednih 7 DANA: Stižu HLADNI DANI, ali LJUBAVI će biti PUNO!

11 децембра, 2020 Off By coki

Ljubavni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan. U našem ljubavnom horoskopu možete pročitati šta vas očekuje u ljubavi, vezi, braku u narednih 7 dana.

 

 

OVAN

 

Na sreću splet novih dogadjaja donosi Vam najlepše zadovoljstvo u ljubavnom životu ili u odnosu sa bliskom osobom. Lakše nego obično uspevate da privučete nečiju pažnju, atmosfera ljubavi i pozitivnih emocija unosi novu strast i tople boje u Vaše raspoloženje. Godi Vam interesovanje ili pažnja koju dobijate u društvu osoba sa kojima se susrećete. Imate dobar predosećaj, priželjkujete novu ljubavnu romansu, strasnu ili uzbudljivu vezu. U skladu sa svojim temperamentom delujete izazovno ili neodoljivo na određene osobe. Ako se nalazite u ljubavnoj vezi, potrudite se da usrećite voljenu osobu. Ponekad je lako ispuniti nečije želje i očekivanja, pod uslovom da ne zaboravite na one prave i najlepše vrednosti koje Vas zbližavaju u ljubavnoj vezi.

 

BIK

 

 

Neko Vas uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rešenje, ali Vi sumnjate u pozitivnu stranu nečije priče. Ne volite kada neko na Vas vrši psihološki pritisak i iritira Vas partnerovo ponašanje. Imate utisak da voljena osoba vešto koristi »zaobilazan način« da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče Vaše emotivno nezadovoljstvo. U rešavanju ljubavnih dilema dobra volja, nežnost ili pažnja, predstavljaju najbolji odgovor na različite zamke zajedničkog života. Ljubavnu romansu treba pažljivo negovati, bez uzajamne iskrenosti i razmene osećanja ona gubi svoju snagu i značenje. Razmišljate u pozitivnom pravcu i nemojte dozvoliti da Vam promiču nove čari i »mala« emotivna zadovoljstva. Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite nečije udvaranje i odgovorite na »ljubavne signale«.

 

 

BLIZANCI

 

 

Preplavljeni ste različitim emocijama, sve što ima »ljubavni predznak« privlači Vašu pažnju i veliko interesovanje. Predosećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici, stoga pažljivo analizirate svog partnera ili osobu koja Vam se dopada. Ljubavni događaji koje naslućujete, imaju neku neobičnu draž i ispunjavaju Vas pozitivnim raspoloženjem. Emotivni sklad predstavlja najlepši odraz intimne sreće koja Vas prati. Mnoge stvari postaju dostižne, tek kada svoje misli i osećanja podelite sa bliskom osobom. U kombinaciji potentne mašte i zavodničkih sposobnosti, delujete veoma privlačno na svoju okolinu. Nema razloga da sumnjate u svoju ljubavnu sreću.

 

 

RAK

 

 

Oni koji se nalaze na putovanju mogli bi doživeti ljubav iz svojih snova. Oni koji ne putuju, razmenjivaće lepe ideje s drugom stranom. Ojačaće povjerenje u vezama, a samci će biti skloni da traže samo svoj ideal. Ništa drugo neće dolaziti u obzir.

 

 

LAV

 

 

Verovatno ćete imati potrebu da se malo distancirate od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje splasnuti. Ipak, jednako ćete ostati raspoloženi za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostaće na površnom nivou.

 

 

DEVICA

 

 

Skloni ste čestim promenama u raspoloženju i lagano gubite emotivnu kontrolu. Preuveličavate svoje emotivne potrebe i subjektivno ocenjujete partnerovo ponašanje. Zarad zajedničke sreće, učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu, nemojte dozvoliti da Vam nedostaju romantičnost i nežnost. Emotivna slabost ili zanos koji osećate prema jednoj osobi predstavlja dobar predznak, bez obzira na strogi glas razuma. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će Vas šarmirati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2