HOROSKOP za PONEDELJAK 16. novembar 2020. godine: Device i Vage su pune POZITIVNE ENERGIJE, Škorpijama se smeši NOVA LJUBAV!

HOROSKOP za PONEDELJAK 16. novembar 2020. godine: Device i Vage su pune POZITIVNE ENERGIJE, Škorpijama se smeši NOVA LJUBAV!

15 новембра, 2020 Off By coki

 

 

VAGA

 

Odlično ste raspoloženi i imate puno motivacije pa vam nije teško da se svom poslu posvetite na pravi način danas. Želite da sačuvate brak iako ste imali neke probleme sa voljenom osobom. Pazite na probavu.

 

ŠKORPIJA

 

Nije povoljan dan za putovanja pa bolje izbegavajte sada bilo kakve promene po tom pitanju. Možete veoma lako doći do početka nove veze tokom današnjeg dana. Očekuju vas jako lepi trenuci. Grlo vam je podložno upalama.

 

STRELAC

 

 

Pred vama je dan u kojem ćete moći da se malo odmorite od posla jer vas ne očekuje preterano veliki broj obaveza. Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Škorpije, lepo se slažete. Zdravlje je odlično.

 

 

JARAC

 

Pred vama je dan u kojem ćete uspeti da rešite neke manje probleme koji su vam se u prethodnom periodu pojavili na poslu. Zadovoljni ste onim što imate sa vašim partnerom. Prija vam umerena fizička aktivnost.

 

VODOLIJA

 

Skloni ste pravljenju novih grešaka. Potrudite se da poradite na koncentraciji. Moguće je da ćete upoznati osobu koja će vam se na neki način predstaviti u lažnom svetlu. Nemojte da verujete baš u sve. Moguća je glavobolja.

 

RIBE

 

Imate utisak da ćete neke stvari morati da završite sami. Tokom današnjeg dana nećete dobiti pomoć koja vam je potrebna. Dopada vam se jedna osoba prema kojoj osećate istovremeno i simpatije i poštovanje. Pazite na svoja stopala.

Стране: 1 2