HOROSKOP za PONEDELJAK 16. novembar 2020. godine: Device i Vage su pune POZITIVNE ENERGIJE, Škorpijama se smeši NOVA LJUBAV!

HOROSKOP za PONEDELJAK 16. novembar 2020. godine: Device i Vage su pune POZITIVNE ENERGIJE, Škorpijama se smeši NOVA LJUBAV!

15 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

Možete da očekujete generalno dobar dan za posao. Pred vama je povoljna atmosfera da razrešite neke važne stvari. Opušteni ste i voljenoj osobi stavljate do znanja da vaša namera nije loša. Zdravlje je sasvim dobro.

 

 

BIK

 

Imate dovoljno iskustva na poslovnom planu i spremni ste da na osnovu onoga što ste naučili donesete ispravne odluke. Ljubav sa osobom iz inostranstva je nešto što će vratiti uzbuđenje i strast. Izbegavajte unos alkohola.

 

BLIZANCI

 

Moguće je da ćete uspeti da dođete do bolje zarade i da će vam se stanje na poslovnom polju generalno poboljšati. Sada niste spremni za početak neke ozbiljnije veze. Bez problema sa zdravljem kod vas danas.

 

RAK

 

Moguće je da ste skloni preuveličavanju situacija u kojima se nalazite. Povedite računa jer vam izigravanje žrtve ne može uvek doneti poene. Stanje u vašem braku je prilično nestabilno. Čuvajte se povreda.

 

LAV

 

Možete da očekujete da ćete zauzeti i da će vam današnji dan biti pun obaveza. Pred vama je dan u kojem vam polje emocija neće biti prioritet. Više ćete se posvetiti nekim drugim stvarima koje su vam važne. Moguć je pad imuniteta.

 

DEVICA

 

Imaćete priliku da se odmorite i da nađete dovoljno vremena kako biste se malo izdvojili iz poslovnog okruženja. Pred vama je zanimljiv period kada je u pitanju ljubavno polje. Imate puno pozitivne energije!

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2