HOROSKOP za NEDELJU 15. novembar 2020. godine: Vage muči LJUBOMORA, Jarčeve očekuje ZANIMLJIVO POZNANSTVO!

HOROSKOP za NEDELJU 15. novembar 2020. godine: Vage muči LJUBOMORA, Jarčeve očekuje ZANIMLJIVO POZNANSTVO!

13 новембра, 2020 Off By coki

VAGA

Moguće je da ćete uspeti da rešite brige koje ste imali i da su vam posao i finansije sada mnogo stabilniji nego pre. Vaša ljubomora će sada da izađe na videlo. Opterećuju vas brojne sitnice. Čuvajte probavni trakt.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete uspeti da dobijete podršku saradnika ili poslovnog partnera i da ćete realizovati važan posao. Spremni ste da se posvetite voljenoj osobi. Spajaju vas iskrene emocije. Mogući problemi sa bubrezima.

STRELAC

Veliki broj obaveza je ispred vas ali zahvaljujući vašem trudu i umeću, uspećete sve da iznesete na pravi način. Bilo bi lepo da partneru predložite neke zajedničke promene. Povećajte unos vitamina kako bi ojačali imunitet.

JARAC

Ne biste trebali da se brinete oko posla. Pred vama je dan koji može biti jako povoljan za ovo polje. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete novo poznanstvo sa osobom sa kojom ćete imati vezu. Prijaće vam bavljenje sportom.

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete uspeti da stabilizujete svoju situaciju na poslovnom polju. Spremni ste da se posvetite dobrom i iskrenom odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Želite ozbiljnu vezu. Povedite računa o bešici.

RIBE

Pred vama je povoljan period za kraća putovanja. Danas generalno rešavate poslove brzo i u hodu, bez opterećenja. Spremni ste da otvorenije komunicirate sa osobom koja vam se dopada. Problemi sa nervnim sistemom.