HOROSKOP za SUBOTU 14. novembar 2020. godine: Bikovi puni SAMOPOUZDANJA, Lavovi nespremni za VEZU, Škorpije će imati AVANTURU!

HOROSKOP za SUBOTU 14. novembar 2020. godine: Bikovi puni SAMOPOUZDANJA, Lavovi nespremni za VEZU, Škorpije će imati AVANTURU!

13 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

U ovom periodu se vraćate u rutinu koja vam je bila poremećena usled brojnih problema koje ste sada konačno uspeli da rešite. Sadašnji partner vam pruža emotivnu sigurnost, ljubav i pažnju. Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu.

 

BIK

 

Vašoj ambiciji se otvaraju nove mogućnosti koje možete jako dobro da iskoristite ako nastavite da se trudite kao sad. Spremni ste da priđete osobi koja vam se dopada. Samouvereni ste. Nemate zdravstvene probleme.

 

 

BLIZANCI

 

Današnji dan vam je jako povoljan. Bićete zadovoljni ishodom svega što danas uradite. Trenutno ste u potrazi za partnerom koji će vam pružiti stabilnost. Ne želite nova uzbuđenja. Mogući su problemi sa zubima.

 

RAK

 

Danas imate mogućnost da se odmorite od stresova na poslu. Ne oklevajte da je maksimalno iskoristite. Ostavite brige za neki drugi dan. Preterujete sa kritikama ka partneru i nalazite povod za svađu kad ga nema. Nizak pritisak vas prati.

 

LAV

 

 

Da biste imali uspešan dan, danas ćete morati da uložite dodatni trud. Budite svesni da sa pravim pristupom sve može da se reši. Postoji osoba koja vam se dopada i o kojoj mnogo maštate, ali niste spremni za vezu. Hronično ste umorni.

 

 

DEVICA

 

Ne pokušavajte da preuzmete baš sve na sebe. Probleme ćete rešiti samo ako imate podršku drugih oko sebe. Osoba koja vam se dopada polako otkriva nove strane svoje ličnosti koje ranije niste primećuvali. Zdravlje je dobro.

 

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2