HOROSKOP za NEDELJU 08. novembar 2020. godine: Jarac finansijski STABILAN, Vage ZALJUBLJENE, Bikove i Ribe muči UMOR!

HOROSKOP za NEDELJU 08. novembar 2020. godine: Jarac finansijski STABILAN, Vage ZALJUBLJENE, Bikove i Ribe muči UMOR!

6 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN…

 

OVAN

 

Nemojte se danas ubeđivati sa saradnicima pokušavajući da im dokažete da nisu u pravu. Nećete time ništa dobiti. Vaše srce je odabralo pravu osobu i vama sada ostaje samo da uživate u toj činjenici umesto što stalno razmišljate da li ste doneli pravu odluku. Umor je vaš najveći problem danas, ne znate gde ste od silnih obaveza.

 

BIK

 

Znate li šta je vaš osnovni zadatak kada je o poslu reč? Budite takvi da radite samo ono što vam je plaćeno, jer vas saradnici koriste. Slično kao i sa poslom, partner zna koliko vam je stalo i koristi vaše emocije i slabost prema njemu da ugodi sebi. Osim toga što ste mnogo umorni, sve će biti u redu sa zdravljem.

 

BLIZANCI

 

Možete li da se oslonite na nekog saradnika? Ako ima neko kome dovoljno verujete onda ga danas zamolite za pomoć. Nemaju svi tu sreću da imaju za partnera nekoga ko ih iskreno voli, kao što je ovog puta slučaj sa vama. Vi ste voljeni više nego ikada. Možete biti zadovoljni svojom zdravstvenom situacijom.

 

RAK

 

Kao i uvek, vi svoj posao obavljate najbolje što možete i činjenica je da vaši saradnici treba da se ugledaju na vas. Neko će danas pokušati da vas ubedi u stvari koje nisu tačne i koje mogu da vam stvore veliki problem sa voljenom osobom. Mnogi Rakovi će danas biti prehlađeni. Ništa strašno, samo viroza.

 

LAV

 

Dan je kao stvoren za uspeh na svim poljima, a vaše je da to iskoristite. Ne dajte nikome da vam uništi ovu priliku. Partner oseća da ste se udaljili od njega i ništa vam ne znači da se pravite da je sve u redu, jer nažalost nije. Prolazne glavobolje će danas biti i te kako prisutne.

 

DEVICA

 

Dozvolli ste vašim saradnicima da se oslone na vas u svim situacijama i zato i jeste preumorni. Najgore je ne znati šta čovek želi kao vi sada, jer ste u borbi između srca i razuma. Danas izbegavajte alkoholna pića jer postoji opasnost u saobraćaju.

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta Horoskop predviđa za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2