LJUBAVNI HOROSKOP za ovaj VIKEND: Device bi vezu mogle ozvaničiti BRAKOM, Škorpije nikad kreativnije u ZAVOĐENJU!

LJUBAVNI HOROSKOP za ovaj VIKEND: Device bi vezu mogle ozvaničiti BRAKOM, Škorpije nikad kreativnije u ZAVOĐENJU!

5 новембра, 2020 Off By coki

Ljubavni horoskop je kratak pregled dešavanja koja vas očekuju u ljubavi, vezi i braku. Pogledajte šta naš ljubavni horoskop predviđa za vas i vašeg patnera za predstojeći vikend.

 

OVAN

 

Ako ste zauzeti, potrudite se da voljenoj osobi i Vama ovaj vikend bude zaista poseban. Uživajte u svakom trenutku kraj voljene osobe, kao da je svaki posljednji. Ako ste slobodni, u druženju sa prijateljima, moguće da ćete upoznati jednu divnu osobu. Iskoristite priliku da je šarmirate za ostatak svog života.

 

BIK

 

Ako ste zauzeti, voljena osoba će Vam pružiti svu ljubav i podršku ovog sveta. Sreća Vam je u potpunosti naklonjena ovog vikend. Treba da uživate maksimalno. Ako ste slobodni, uživajte u svojoj slobodi uz provod sa prijateljima. Prava osoba će doći u pravom trenutku kada za to budete spremni.

 

BLIZANCI

 

Ako ste zauzeti, imaćete svu slobodu da uživate sa voljenom osobom. Unesite više entuzijazma, romantike i nežnosti u ljubavnu vezu. Oboma će Vam i te kako značiti. Ako ste slobodni, ugrabite priliku da osvojite nekog ko Vam je blizak prijatelj. Ta osoba je i jedina koja Vas nikada ne bi izdala jer poseduje poverenje.

 

RAK

 

Ako ste zauzeti, iskoristite ovaj vikend za uživanje sa voljenom osobom. Smislite nešto zanimljivo što bi Vas značajno zbližilo i ojačalo ljubav. Ako ste slobodni, pojaviće se neko nov u Vašem životu. Međutim, biće potrebno strpljenje kako bi shvatili da li je ta osoba prava za Vas. Jako je važno steći poverenje i sigurnost u nekoga.

 

LAV

 

Ako ste zauzeti, voljena osoba će biti tu tokom celog vikenda. Jako je važno da joj se posvetite i date do znanja koliko ste srećni što je imate u životu. Ako ste slobodni, moguć je neočekivan susret sa jednom osobom iz prošlosti. Bićete zatečeni tom situacijom. Međutim, moraćete razmisliti da li ta osoba zaslužuje da bude ponovo u Vašem životu.

 

DEVICA

 

Ako ste zauzeti, ovaj vikend je odličan za neke nove početke. To se odnosi na to ukoliko ste u ozbiljnoj vezi koju bi mogli napokon ozvaničiti brakom. Ako ste slobodni, ukoliko postoji neko ko Vam je privlačan, ovaj dan bi mogao biti obećavajući. Moguće da će Vam se pružiti prilika da je šarmirate i osvojite.

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta Horoskop predviđa za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK PROČITAJTE NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2