HOROSKOP za PONEDELJAK 02. novembar 2020. godine: Slobodni Bikovi traže SRODNU DUŠU, Ovnovi bi u zagrljaj BIVŠE LJUBAVI!

HOROSKOP za PONEDELJAK 02. novembar 2020. godine: Slobodni Bikovi traže SRODNU DUŠU, Ovnovi bi u zagrljaj BIVŠE LJUBAVI!

1 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan. U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN…

 

OVAN

 

Nervozni ste i brzi. Iritiraju vas sitnice što utiče na odnose sa kolegama. Budite strpljivi što će rezultirati bolji učinak na poslu. Iako ste započeli novu vezu, često se prisećate lepih trenutaka provedenih sa bivšim partnerom. Pazite da vaš sadašnji partner ne primeti da ste odsutni. Pazite na krvni pritisak.

 

BIK

 

Niste zadovoljni radom na trenutnom projektu. Previše se trudite, ali vaši poslodavci nisu zadovoljni. Promenite nešto. Slobodni Bikovi kreću u intenzivnu potragu za srodnom dušom. Moguć pad koncentracije uzrokovan stresom.

 

BLIZANCI

 

Pokušajte da svoj humor zadržite van radnog mesta jer će vaše kolege to shvatiti pogrešno. Tenzija sa partnerom veoma lako može da se pretvori u oštar sukob. Smirite se i pokušajte da razgovorom izgladite situaciju. Više vežbajte.

 

RAK

 

Ne dozvolite da vas nadređeni omalovažavaju. Držite do sebe jer ćete samo tako uspeti da zadobijete poštovanje poslodavca. Prijao vam je vikend proveden sa partnerom. Veza vam je čvršća neko ikad. Rakovi samci će do kraja nedelje imati prilike da upoznaju zanimljive osobe. Dobro se osećate.

 

LAV

 

Predstoji vam uspešan period saradnje sa licima iz inostranstva. Samo tako nastavite. Pravo je vreme da rešite dileme sa kojima se borite već duže vreme. Pravi potez vam može osigurati lepštu budućnost. Bolje se hranite.

 

DEVICA

 

Dan pun uzbuđenja i finansijskih uspeha. Zadovoljni ste svojim radom kao ii vaši nadležni. Samo tako nastavite. Partner nije zadovoljan i želi da provede više vremena sa vama. Pokušajte da uskladite posao i privatnost. U odličnoj ste formi.

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta Horoskop predviđa za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2