LJUBAVNI HOROSKOP za narednih 7 DANA: Ne zaboravite, ništa NIJE TEŠKO ako se VOLI!

LJUBAVNI HOROSKOP za narednih 7 DANA: Ne zaboravite, ništa NIJE TEŠKO ako se VOLI!

30 октобра, 2020 Off By coki

Ljubavni horoskop će vam omogućiti kratak uvid u dešavanja koja vas očekuju na polju ljubavi i braka. Svakako, morate imati u vidu da ovo nije stopostotno tačno. Zato, uz prvu jutarnju kaficu, pročitajte naš ljubavni horoskop i zabavite se. I ne zaboravite da „zavirite“ i u horoskop svoga partnera!

 

OVAN

 

Dragi Ovnovi, ukoliko ste zauzeti, ova sedmica bi za vas mogla biti savršena i vrlo uzbudljiva. Uživajte maksimalno kraj voljene osobe u svakom trenutku i svakom danu. Ništa neka vam ne bude važnije od iskrene ljubavi i nežnosti. Ova sedmica bi mogla biti idealna za prelepu ljubavnu sudbinu.

 

BIK

 

Slobodni Bikovi bi mogli očekivati susret za pamćenje. U vaš život će ući neverovatna osoba koja će Vam okrenuti svet naopačke. Shvatićete da se vaše strpljenje napokon isplatilo i da možete uživati u ljubavi prave osobe. Ova sedmica je savršena za ljubavne trenutke, bilo da ste slobodni ili zauzeti. Jednostavno uživajte bez obzira na sve. Prilike koje Vam se nude su nekada zaista posebne, iskoristite ih.

 

BLIZANCI

 

Dragi Blizanci, ukoliko ste zauzeti, uživajte tokom ove sedmice u zagrljaju voljene osobe. Jako Vam je važno da ste povezani sa voljenom osobom i da posedujete poverenje. Naime, to ćete postići ukoliko voljenoj osobi pružate svu ljubav i nežnost. I osim toga, ukoliko dovoljno dajete do znanja koliko Vam je zapravo stalo do nje.

 

RAK

 

Voljena osoba će vam tokom svakog trenutka i dana pružati neizmernu ljubav, pažnju i nežnost. Potrudite se da i vi jednako pružite voljenoj osobi. Ovo je sedmica romantike i pravih trenutaka. Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, ova sedmica bi mogla biti savršena da ozvaničite vašu ljubav.

 

LAV

 

Dragi naši Lavovi, sigurni ste u sebe i u to da možete dobiti apsolutno sve što zamislite na ovom svetu. Upravo je ovo prava sedmica u kojoj možete ugrabiti prilike. Ukoliko ste slobodni, a postoji neko ko vas izuzetno privlači, ova sedmica je idealna. Iskoristite ove dane maksimalno da osvojite osobu koja vas privlači i da uživate u ljubavi kraj nje. Neke prilike se ipak možda pružaju samo jednom.

 

DEVICA

 

 

Ukoliko ste zauzeti, posvetite se više voljenoj osobi. Dajte joj do znanja koliko vam je zapravo stalo i na šta ste sve spremni zbog nje. Vaša ljubav će na taj način biti još jača i uživaćete u potpunosti. Slobodne Device bi mogle imati susret sa nekim iz prošlosti. Obratite pažnju na to da li tu osobu ponovo želite u svojoj blizini.

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta Horoskop predviđa za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK PROČITAJTE NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2