HOROSKOP za ČETVRTAK 29. oktobar 2020. godine: Ovan krije EMOCIJE, Jarac traži IZLAZ, Vodolija BLISTA!

HOROSKOP za ČETVRTAK 29. oktobar 2020. godine: Ovan krije EMOCIJE, Jarac traži IZLAZ, Vodolija BLISTA!

28 октобра, 2020 Off By coki

 

 

VAGA

 

 

Nema razloga da optužujete druge za trenutni neuspeh. Moguće je da se greške nalaze u vama, a ne u okolini. Ponekad je teško priznati lični poraz. Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje. Možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku koju dobijate. Zdravlje dobro.

 

ŠKORPIJA

 

Donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po insitinktu. Pažljivije posmatrajte svoje saradnike i usmeravajte priču u onom pravcu koji vodi ka nekom zajedničkom uspehu. Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosledni u onome što mislite i želite. Stomačne tegobe.

 

STRELAC

 

Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo već prepustite drugima da govore o vašem uspehu ili u vašu korist. Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu. Korigujte ishranu.

 

JARAC

 

 

Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko kao da vas dodatno opterećuje različitim zahtevima. Svaki problem ima dobro resenje. Izbegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite zrno mudrosti uvek kada je to neophodno. Zdravlje odlično.

 

VODOLIJA

 

Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove u poslovnoj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom. Osećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj lepšoj strani stvarnosti. Loša cirkulacija.

 

RIBE

 

Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje i nečete dozvoliti da neko odlučuje u vase ime. Ponekad priželjkujete više nego što je moguće. Partner deluje mrzovoljno dok sluša vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti. Dobro se osećate.

Стране: 1 2