HOROSKOP za ČETVRTAK 29. oktobar 2020. godine: Ovan krije EMOCIJE, Jarac traži IZLAZ, Vodolija BLISTA!

HOROSKOP za ČETVRTAK 29. oktobar 2020. godine: Ovan krije EMOCIJE, Jarac traži IZLAZ, Vodolija BLISTA!

28 октобра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan. U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN…

 

OVAN

 

Ulažete veliki napor, ali na kraju ne ostavljate pozitivan utisak na određene saradnike. Tražite dobar savet ili nečije posredovanje u vezi sa poslom kojim se bavite. Nema razloga da prikrivate svoje emotivno neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje vaše vrline ili mane. Bolje ćete se osećati u iskrenom poveravanju i uz bliskost. Potreban vam je odmor.

 

BIK

 

Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima. Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu. Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama, posebno kada vas ljubavni zanos vodi ka najlepšem zadovoljstvu. Bolovi u mišićima.

 

 

BLIZANCI

 

Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas uslovljava. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje koje treba da zadovolji različite interese. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Usmerite pažnju na vedrije sadržaje i budite mnogo strpljiviji, prijaće vašoj vezi. Zdravlje dobro.

 

RAK

 

 

Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da reagujete u određenom trenutku i kategorično da zaštite svoje interese. Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom i nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova. Zdravlje dobro.

 

LAV

 

Važno je da ostavite ozbiljan utisak. Okolina ima dovoljno sluha ili interesovanja da podrži vaše ideje. Novi poslovni događaji mogu da vas predstave u pozitivnom svetlu. Pokažite da imate razumevanje za voljenu osobu. Sve što činite treba da vas približi sličnim ciljevima. Mašta uvek deluje kao beskrajna inspiracija ako se nalazite u pravom društvu. Preosetljivi ste.

 

DEVICA

 

Ukoliko previše kritikujete nečije ponašanje, onda morate prihvatiti i moguće negativne reakcije. Stalo vam je da promenite nečije ponašanje ili uslove koji vam se nameću. Izbegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava vaše emotivne kriterijume. Potrebna vam je iskrena pažnja i razumevanje. Moguća glavobolja.

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta Horoskop predviđa za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2