LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za 08. OKTOBAR 2020

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za 08. OKTOBAR 2020

7 октобра, 2020 Off By botanika

OVAN

Već duže vreme većina predstavnika vašeg znaka ne snalazi se baš najbolje u ljubavi. Vi odbijate sve dobre prilike, a upuštate se u površne avanture sa nekim ko ne može da vam parira. Najbolje bi bilo da neko vreme posvetite isključivo sebi i ličnim interesovanjima. Neke rane još nisu zacelile, a nećete ih preboleti tako što ćete srljati iz jednog odnosa u drugi.

 

Izvesni uspesi iz prošlosti su vam omogućili da ovih dana živite na račun stare slave. Iskoristite naredne dane prvenstveno da se dobro odmorite. Nakon perioda zatišja, slede vam nove obaveze. Opskrbljeni pozitivnom energijom, uspešno ćete odoleti svim izazovima.

 

BIK

Ukoliko ste završili potragu za idealnom polovinom, danas ćete shvatiti da se vašem partneru dopada vaš imidž diskretne i šarmante osobe na koju se svako može osloniti. Sa druge strane, ako ste nezadovoljni aktuelnom situacijom na ljubavnom planu i nalazite se u vezi koja vas sputava, vreme je da preuzmete inicijativu i okončate agoniju. Zaslužujete samo najbolje.

 

Danas ćete biti zabrinuti po pitanju svojih finansija. Neko bi vam mogao ukinuti priliv na koji ste računali, a i iznenadna neočekivana naplata bi vam lako mogla pokvariti dan. Razgovarajte otvoreno o svojoj situaciji. Dobar savet iskusnog prijatelja bi vam mogao biti od velike pomoći. Ne plašite se!….

 

BLIZANCI

U poslednje vreme, a pogotovo danas, vi se trudite da privučete što više pažnje, u čemu ćete i biti veoma uspešni, zahvaljujući pre svega svom šarmu. Pa ipak, oko vas su osobe koje vam na neki način ne odgovaraju, te stoga vaša potraga za onom pravom još uvek nije završena. Pojedinci koje ste do sada sretali pružaju vam samo usputna uzbuđenja, a to vama nikako nije potrebno niti dovoljno.

 

Neki neočekivani događaj učiniće da se privremeno udaljite od svog partnera. To bi moglo da dovede do neprijatne situacije ili čak nekog incidenta. Pokušajte da nađete vremena da smireno razgovarate i rešite situaciju. Ukoliko ni to ne bude pošlo za rukom, razmislite o tome kakva je vaša veza ustvari.

 

RAK

Ukoliko ste u braku, danas ćete pokušati da jednu situaciju preokrenete u svoju korist, ali partner neće imati mnogo razumevanja za bilo kakve promene u vezi. S druge strane, ukoliko ste slobodni i dopada vam se neko ko vas drži u priličnoj neizvesnosti, bilo bi dobro da se naviknete na takav stil ponašanja, jer će dotična osoba biti sve više okrenuta svojim interesovanjima.

 

Možda ćete danas imati upalu grla ili neke druge simptome prehlade i to će umanjiti vašu sposobnost da kvalitetno ispunite svoje obaveze. Pokušajte da usporite malo. Vi ste po prirodi odgovorni i često sebe izlažete prevelikom naporu i stresu. Nađite način da se odmorite i relaksirate, kako ne biste zaista ugrozili svoje zdravlje.

 

LAV

Predstavnici ovog horoskopskog znaka će danas imati mnogo neizvesnosti i nervoze u odnosima sa stalnim partnerom. Najbolje će proći oni koji su u neobaveznoj vezi ili oni kojima ljubav nije najbitnija stvar u životu. U tom slučaju možete da kontrolišete situaciju ako ste spremni da mu popustite u nekim manje bitnim pitanjima. Ključ je u strpljenju.

 

Provedite danas neko vreme sa svojim pratnerom kojem nedostajete. Vi ste prilično zauzeti poslom i ličnim obavezama, pa ćete verovatno primetiti malu dozu ljubomore na vaše prijatelje ili poslovne kolege. Ne bi bilo loše da se malo posvetite i učinite nešto lepo za voljenu osobu. Budite manje sebični po tom pitanju..

 

DEVICA

Osećate se prilično nervozno i razočarani ste jer osećate privlačnost prema nekom ko ne odgovora na vaše udvaranje. U pitanju je osoba koju ste od nedavno upoznali, ali već gajite intenzivne emocije. Harmoničan odnos možete da uspostavite samo sa onim osobama sa kojima uspevate da ostvarite duhovni sklad ili imate zajednička interesovanja.

 

Danas ćete verovatno poželeti da izbegnete svoje dužnosti, ali to neće biti moguće. Skoncentrišite se na posao koji morate da obavite. Nije vreme da budete neodgovorni. Neki porodični problem mogao bi vas danas uznemiriti. Nemojte sve uzimati zdravo za gotovo, jer će rešenje stići krajem dana.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2