LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za 08. OKTOBAR 2020

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za 08. OKTOBAR 2020

7 октобра, 2020 Off By botanika

 

VAGA

Većina predstavnika vašeg znaka u vezi je sa osećajnom, tolerantnom i strastvenom osobom na koju se može osloniti. Ako ste singl i od onih osoba koje vole da koketiraju na javnim mestima i skupovima, bićete u prilici da isprobavate svoj šarm, ali uz opasnost da se bezazleni flert pretvori u nešto mnogo ozbiljnije, što nećete moći da kontrolišete.

 

Danas ćete biti sentimantalni i puni sećanja na lepe stvari iz prošlosti. Verovatno će vam nedostajati neki prijatelj ili bivša ljubav. Recite to tako što ćete napraviti telefonski poziv i olakšati sebi. Najbolje od svega je što ćete verovatno obnoviti kontakt koji vam nedostaje. Budite hrabri i pozitivni.

 

ŠKORPIJA

Ovoga dana, čuvajte se intenzivnih emocija, ali i više od toga, nepromišljenih postupaka. Sve što se tiče ljubavi kod vas će biti prenaglašeno. Nemojte se iznenaditi kada uhvatite sebe da razmišljate i što je još gore, sumnjate u vernost vašeg voljenog bića. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka neka ne ulaze u tajne veze sa zauzetim osobama.

 

Danas ćete imati problema sa novcem. Postoji mogućnost da ćete imati neku dužnost koju će vam biti teško da ispunite, pa ćete morati da platite. Nemojte se nervirati. Novac je nešto što dolazi i odlazi. Zadržite osmeh na licu i nemojte trošiti na nepotrebne stvari. Na taj način ćete sve ispuniti bez problema.

 

STRELAC

Pred vama je jedan veoma uzbudljiv dan, naročito ako ste od onih osoba koje ne vole mnogo da komplikuju svoj život i za koje je ljubav što jednostavnija to lepša. Ukoliko ste u poslednje vreme imali razmirice sa voljenim bićem, bićete spremni da preko mnogo čega pređete i da partneru i sebi pružite još jednu šansu. Ne dozvolite da išta stane na put vaše ljubavi.

 

Energija danas podstiče vas da se usmerite na zadatke vezane za vaš dom. Poželjno bi bilo da obratite pažnju na potrebe članova porodice. Ukoliko se ovog dana uspešno organizujete, izdvojite neko vreme za vlastite interese. Posvetite se omiljenom hobiju…

 

JARAC

Ovaj dan je izuzetno pogodan za sve predstavnike ovog horoskopskog znaka koji tragaju za partnerom. Danas bi mogla da vam se dogodi fatalna ljubav, pogotovo ukoliko već duži vremenski period niste bili zaljubljeni. Sa druge strane, neko koga smatrate prijateljem ili dobrim kolegom biće razočaran novostima jer potajno gaji simpatije prema vama.

 

Novi razvoj događaja vezan za romantičnu sferu vašeg života, na vas deluje kao stimulans – poželećete da sa celim svetom podelite vaše emocije. Moguće je da danas upoznate neke nove, zanimljive ljude. Jedna poslovna obaveza vas odvlači od privatnog života. Ne očajavajte. Što je pre završite, pre ćete moći da nastavite po starom.

 

VODOLIJA

Danas ćete dobiti poziv za prisustvovanje jednoj proslavi, a poželjno bi bilo da ga prihvatite, pogotovo ako znate da ćete biti u društvu većeg broja ljudi. Velike su šanse da ćete imati jedan prijatan susret i prihvatiti udvaranje atraktivne osobe koja će vam se odmah dopasti. Neko zbog koga ste prilično patili u poslednje vreme bi konačno mogao da dobije adekvatnu zamenu.

 

Iznenadni događaji bi mogli da vam privuku nepozvane goste, ali oni nikako neće biti neželjeni. Otvorite vrata vašeg doma za drage ljude – prijatelje, poznanike, rodbinu. Danas vas očekuje mnogo dobre zabave i prijatnog druženja. Brige ovog sveta ostavite za neki drugi dan. Ovoga puta, uživajte.

 

RIBE

Prethodni nesporazumi sa voljenim bićem danas dosežu svoj vrhunac. Nećete mnogo oklevati jer znate šta treba da kažete i kako da se postavite. Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u braku biće u velikoj dilemi kako da se postave prema jednoj osobi iz svog radnog okruženja ko nije od reči, ko je pomalo sklon ogovaranju i da preuveličava događaje.

 

Ovo je dan kada ćete poželeti da vaš uspeh podelite sa ostatkom sveta. Nije ni čudo, s obzirom da ste neke bitne poslove uspešno priveli kraju. Vaš lični razvoj bi sada trebao da vam bude prioritet. Posvetite se stvarima u kojima uživate, a koje uključuju kreativni rad.

Стране: 1 2