LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 3. OKTOBAR 2020

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 3. OKTOBAR 2020

2 октобра, 2020 Off By botanika

 

VAGA

Vi imate prilično specifičan smisao za humor koji ne razume svako. Danas ćete, međutim, naići na nekoga ko će imati isti pogled na svet kao vi i smejaće se ludo vašim šalama, umesto da vas posmatra kao čudaka koji je skrenuo sa puta. Možda je upravo ta osoba neko ko bi mogao popuniti prazninu koju imate na srcu.

Vaša želja da se posvetite porodici danas će biti izraženija nego što je uobičajeno. Šta god budete planirali, biće vezano za vaš dom. To je dobro. Provedite današnji dan u razgovoru sa članovima porodice, dobrom filmu ili popravci nečega što je dugo vremena stajalo i čekalo na vas. Uveče ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Uživajte!

ŠKORPIJA

Danas zaboravite sve obaveze i probleme i užavajte u ljubavi. Planete vam šalju emocije i strast pa ćete sa svojim partnerom doživeti nezaboravne momente. Ako ste slobodni, neko će primetiti vašu energiju i zaljubiti se u nju. U svakom slušaju danas je vaš dan. Uživajte!

 

Danas vas čeka interesantan dan. Gužva u komšiluku, uzbuđenja sa partnerom, smeh na poslu; mnogo toga će se desiti što će vam današnji dan učiniti posebnim. Imate dosta toga da obavite, ali jednostavno nećete biti u stanju, jer će vas ceo dan ometati sitnice. Ali život čine sitnice. Opustite se i uživajte. Nosite sa sobom fotoaparat, možda ćete želeti i da zabeležite nešto.

 

STRELAC

Vi volite da se smejete, a najsrećniji ste onih dana kada vam je osmeh uzvraćen. Današnji planetarni poredak donosi vam mnogo unutrašnje sreće i zadovoljstva. Imate osećaj radosti kao da nešto proslavljate. Zadržite taj osećaj što je duže moguće. Ukoliko ste u emotivnoj vezi, ne ustručavajte se da radost podelite sa voljenom osobom.

 

Očekujte novčani dobitak koji neće imati veze sa igrama na sreću ili nasledstvom. Verovatno je u pitanju neki projekat na kome ste vredno radili i koji počinje da daje prve rezultate. Ako još uvek ne znate na šta da potrošite novac, napravite plan. Ali ne zaboravite da se počastite nekom sitnicom!.

 

JARAC

Ne bi bilo loše da voljenoj osobi poklonite nešto o čemu već dugo mašta. Vi ste pravi stručnjak za romantična iznenađenja i umete da stvorite prigodnu atmosferu. Pažljivo osluškujte šta vam voljeno biće govori i sledite male signale kako bi u njegove ruke stiglo baš ono što priželjkuje. Pred vam je jedno zanimljivo veče.

Verovatno ste puni energije i u potrazi za adekvatnim načinima da je ispoljite. Šetnja u prirodi ili obližnjem parku bila bi pun pogodak. Telefonirajte jednom prijatelju i pitajte ga da li je voljan da vam se pridruži. Sve je lakše u dvoje, zar ne?

VODOLIJA

Iako ste u poslednje vreme često umeli da klonete duhom kada je ljubav u pitanju, danas bi situacija mogla da se preokrene. Svesni ste da ste neke stvari uzimali previše ozbiljno. Aktuelni planetarni aspekti sugerišu vam da se opusitite i uživate u društvu nove simpatije. Budite spontani i prirodni, baš onakvi kakvi jeste.

 

Vaša podsvest će danas biti naročito aktivna. Moguće je da ćete prerađivati neka loša iskustva iz prošlosti. Ovo ne bi trebalo da vas preterano brine, s obzirom da na taj način radite na vašem psihičkom zdravlju. Na kraju dana ćete se mnogo bolje osećati. Veče provedite u druženju sa prijateljima ili članovima porodice.

 

RIBE

Danas biste mogli da se odlučite za zabavu u vašem domu na koju biste mogli da pozovete vama drage ljude sa kojima se u poslednje vreme retko viđate. Neka vam voljena osoba pripomogne u neophodnim pripremama. Napravite ukusnu večeru, pustite muziku koju volite da slušate i uživajte u prijatnoj atmosferi. Nije isključeno da zabavi prisustvuju neka nova, zanimljiva lica.

 

Vi ste po prirodi avanturističkog duha, a danas ćete poželeti da uradite nešto što ranije niste. Moguće je da će vas okupirati ideja da isprobate skok sa padobranom ili bandži džamping. S obzirom da vam je adrenalin na vrhuncu, iskoristite sve mogućnosti koje su pred vama. Najbitnije je da aktivnost za koju se odlučite za vas predstavlja izazov.

Стране: 1 2