LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 3. OKTOBAR 2020

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 3. OKTOBAR 2020

2 октобра, 2020 Off By botanika

OVAN

Da li to zbog toga što se u poslednje vreme mnogo više smejete ili zbog aktuelnog planetarnog poretka, tek ovih dana isijavate izuzetno pozitivnu energiju i privlačite neka zanimljiva lica. Koji god da je razlog, uskoro ćete se naći u društvu nekoga ko smatra da ste izuzetno neodoljivi. Drugim rečima, ova osoba će uspeti da učini da ne skidate osmeh s lica.

 

Ukoliko ste ikada ispoljavali interesovanje za proučavanje astrologije, ovaj dan je idealan za to. Nastojte da se opskrbite svom mogućom literaturom koja vam je dostupna i ukoliko je moguće, edukujte se putem kursa. Danas ćete, generalno, lako upijati sva znanja. Ono što danas naučite, ostaće vam u memoriji za ceo život.

 

BIK

Danas dosta energije ulažete u aktuelnu vezu. Vi ste, generalno, skloni da se lako vezujete, a još lakše “izađete” iz partnerskog odnosa. Ukoliko mislite da imate stabilnu vezu bez ikakvih problema, danas se potrudite da radite nešto novo ili uzbudljivo sa partnerom. Ne gledajte na to da samo vama bude zabavno; pitajte voljeno biće šta bi to moglo da ga obraduje.

 

Vaša želja za avanturom je danas izražena. Putovanje je ono što vas najviše okupira. Moguće je da vas je podstakla priča jednog prijatelja vezana za egzotične zemlje. Ukoliko ste u mogućnosti, ovaj dan je idealan za planiranje godišnjeg odmora. Pored relaksacije, prijaće vam upoznavanje stranih kultura.

 

BLIZANCI

Danas je pravo vreme da pozovete prijatelje i roditelje i upoznate ih sa osobom sa kojom ste od skoro u emotivnoj vezi. Trenutni položaj zvezda ukazuje da će se sve odvijati u najboljem redu i da će sve moguće neprijatnosti biti izbegnute. Nemojte se ustručavati i opusitite se više.

 

Danas biste mogli doći u situaciju na poslu da na vas padne rešavanje neke vrlo komplikovane situacije. Vi ste sposobni za to. Spremni ste za izazov i uvek ste puni sjajnih ideja. Sve što uradite, neće vam biti od koristi samo danas, već i u budućnosti. Samo napred!

 

RAK

Danas ćete imati mnogo samopouzdanja što je veoma dobro, jer ćete verovatno naleteti na neku osobu sa kojom postoji mogućnost da uđete u emotivnu vezu. Gde god da idete, budite lepi, nasmejani i nemojte se ustručavati da kažete šta mislite. To će biti vaše glavno osvajačko oružje. Vaša harizma biće u prvom planu.

 

Neki društveni događaj danas vam može doneti kontakt sa vrlo intersantnom osobom. Kratko, neobavezno ćaskanje može se pretvoriti u dug i interesantan razgovor u kom ćete zaista uživati i saznati dosta toga novog. Ostanite u kontaktu, ta osoba je veoma važna za vašu budućnost.

 

LAV

Osmeh je ono što će danas obeležiti vaš dan, kada je ljubav u pitanju. Ako ste u potrazi za novom vezom, vaš smisao za humor će vam pomoći da osvojite osobu na koju bacite pogled. Vodite računa samo da vaša šala ne pređe u nepristojnost, jer će to izazvati suprotne efekte. Ako budete paziili, uspeh je zagarantovan.

 

Ogromna fizička snaga nateraće vas da danas dosta vremena provedete napolju. Možda će to biti vežbe, možda duga šetnja sa nekim vama dragim. Pazite da ne preterate, kako ne biste ugrozili svoje zdravlje. Želja za avanturom u kombinaciji sa snagom i energijom koju nosite u sebi može biti opasna ako se ne ukroti…

 

DEVICA

Danas ćete uspeti da ostvarite svoju želju i izađete sa osobom koja vam se dopada, samo ukoliko budete imali vere u sebe. Ako budete ubeđeni da možete sve, sve ćete i moći. Ako ne, vaša simpatija će primetiti vaše strahove i nećete joj biti privlačni. Zato poradite na tome. Obucite najlepše što imate i nabacite osmeh na lice. Zvezde su uz vas.

 

Da li ste umešani u neki ambiciozni i kreativni projekat? Danas odmorite od posla bez obzira na sve. Ako imate partnera posvetite mu pažnju. U poslednje vreme bili ste okupirani svojim ličnim potrebama pa ne bi bilo čudno da vam voljena osoba to zameri. A ako ostanete bez nje, odnosno njega, svi drugi projekti će vam biti uzaludni.

..NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2