LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 16. SEPTEMBAR 2020.

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 16. SEPTEMBAR 2020.

14 септембра, 2020 Off By botanika

 

VAGA

Dugogodišnje prijateljstvo bi danas moglo da preraste u nešto više. Između vas su oduvek postojale varnice, ali zbog mnogih razloga ste bili sprečeni da otvoreno pokažete vaša osećanja. Potrudite se da izaberete pravi momenat. Ne biste želeli da budete pogrešno shvaćeni, zar ne?

 

Poželjno bi bilo da emocije ostavite po strani u jednom razgovoru u kome ćete danas učestvovati. Najbitnije je da budete racionalni koliko god je to moguće – zaboravite na fantazije i sanjarenja. Pred vama je problem koji možete da rešite samo združenim snagama. Poradite na toleranciji – očekujete da je dobijete, a niste spremni sami da je pružite.

 

ŠKORPIJA

Osećate pad u energiji i raspoloženju zbog postupaka jedne, vama veoma drage osobe. Moguće je da danas, zapravo, spoznajete njeno pravo lice. Umesto da razmišljate o tome da ste vi negde pogrešili, fokusirajte se na stvari koje vas uveseljavaju. U krajnjem slučaju, nikome nije potrebno lažno prijateljstvo.

 

Danas ste izuzetno strastveni, ali i avanturističkog duha, pa bi bilo dobro da sa voljenim bićem otputujete negde gde ćete uživati u nežnostima i novim iskustvima. Ukoliko ste još uvek singl, neko koga ste od nedavno upoznali je vredan svakog vašeg truda – ne oklevajte, nego načinite prvi korak. Druga strana će odgovoriti na vaš poziv za izlazak..

 

STRELAC

Ponekad se ponašate previše pasivno u odnosu na ljude iz vašeg okruženja i ovo je jedan od tih dana. U redu je spustiti gard i staviti ego u drugi plan, ali vi u tome preterujete. Ne dozvolite drugima da vaše ideje predstavljaju kao njihove. Izborite se za svoja prava!

 

Aktuelni planetarni poredak uticaće na jednu bitnu odluku koja se tiče vašeg ljubavnog života. Mnogi pripadnici ovog horoskopskog znaka će poželeti da izađu iz partnerskog odnosa u kome su već duže vreme nezadovoljni. Svi oni koji su slobodni, odlučiće da više pažnje posvete sebi, fizičkom izgledu i zdravlju. Budite istrajni u svojim namerama.

JARAC

Ovaj dan donosi mnogo negativne energije i sukoba. Očekivani romantični sastanak bi mogao da bude odložen ili čak otkazan. Nemojte da ovo doživljavate kao lični neuspeh. Eventualnu sumnju ili nesigurnost ćete najbolje otkloniti u društvu prijatelja. Velike planove ostavite za neko drugo vreme.

 

Učestvovaćete u jednom razgovoru koji se tiče problema iz prošlosti vezanog za vaš ljubavni život. Danas shvatate da se istorija ponavlja i da je krajnje vreme da nešto promenite. S obzirom da i dalje vidite sebe pored aktuelnog partnera i smatrate da postoje šanse za zajedničku budućnost, preuzmite inicijativu i popričajte o ovim temama. Govorite direktno, iz srca, bez okolišanja.

 

VODOLIJA

Neke informacije do kojih danas budete došli dva puta proverite. Veoma je moguće da neko u vašoj okolini nije iskren prema vama. O ovome naročito povedite računa ako se radi o nečemu vezano za vaš posao. Neko će pokušati da sopstvenu krivicu svali na vas.

 

Nezadovoljstvo koje osećate već duže vreme, danas će da rezultira otvorenim verbalnim sukobom sa vašim najmilijima. Kako to obično biva, osobe koje su vam bliske i pritom ni najmanje krive za vaše neuspehe, prve stradaju. Proći će dosta vremena pre nego što ponovo zadobijete njihovu naklonost. U međuvremenu, naučite iz sopstvenog iskustva, kad već niste iz tuđeg.

 

RIBE

Ne dozvolite negativnim osećanjima da ovladaju vama, a pogotovo ne zbog toga što imate utisak da vaša karijera stagnira. Poželjnije bi bilo da sagledate vaš poslovni život od samog početka i veom brzo ćete shvatiti da ste napredovali mnogo više nego što trenutno mislite.

 

Pre nego što donesete neke odluke vezane za vaš ljubavni život, savetujte se sa nekim za koga sigurno znate da je bio u sličnoj situaciji kao vi. Iskustvo te osobe pomoći će vam da ispravno postupite. Ne tražite lak izlaz iz situacije i zaboravite na usputni flert – to bi samo moglo da vam zakomplikuje život. Ako vam je zaista stalo do osobe sa kojom provodite vreme, učinite sve što je u vašoj moći.

Стране: 1 2