LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 16. SEPTEMBAR 2020.

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 16. SEPTEMBAR 2020.

14 септембра, 2020 Off By botanika

OVAN

Danas biste mogli da promenite mišljenje u vezi jedne stvari koja je veoma bitna za vas. Na preispitivanju će biti ili vaš posao ili emotivni partner. Nemojte očekivati da ćete doći do bilo kakvih konkretnih odgovora do kraja ovog dana. Pokušajte da budete strpljivi – situacija će se sa vremenom vratiti u normalu.

 

Ukoliko ste skloni preteranim reakcijama, nepoverenju i sumnji u vernost partnera, pred vama je jedan izuzetno naporan dan. Pružiće vam se mnogo prilika da bezrazložno okrivite voljenu osobu i da posle ni ne osetite grižu savest. Pod hitno morate da se menjate. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka neka ne ulaze u veze sa nekim ko je u odnosu na njih potpuna suprotnost.

 

BIK

Pokušajte da ovoga dana uskladite vaše misli i emocije. Uz vaš urođeni smisao za harmoniju, bićete u prilici da razvijete neke zaista kreativne i neobične ideje. Ukoliko se osećate pomalo izgubljeno, nema razloga za paniku. Razmislite gde se nalazi pravi izvor vaše anksioznosti.

 

Ukoliko ste slobodni, bilo bi poželjno da izbegavate flert na radnom mestu, a pogotovo sa nekim ko je zauzet ili dosta stariji od vas. Uzbuđenja ove vrste vam zaista nisu neophodna. Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u dužoj vezi, mogli bi da unesu malo svežine u svoj partnerski odnos. Odlučite se za putovanje ili makar kraći izlet..

 

BLIZANCI

Ako tragate za ljubavlju, ovo je idealan dan da upoznate nekog ko bi mogao da vas zaintrigira. Budite svesni vaših želja i mogućnosti i za vas ništa neće biti nedostižno. Koliko još uveče, naći ćete se u društvu nekih zaista zanimljivih ljudi. Slušajte šta imaju da vam kažu.

 

Vaš ljubavni život intrigira mnoge u vašem neposrednom okruženju, a vi im dajete dosta povoda za takvo razmišljanje. Neka nerazjašnjena priča iz prošlosti vas prilično opterećuje i verovatno trošite energiju na naporne razgovore sa bivšim partnerom. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će upoznati osobu koja je zauzeta, ali to bi mogao da bude početak jednog lepog prijateljstva.

 

RAK

Ne morate po svaku cenu da se slažete sa nečijim mišljenjem. Imate pravo na vlastito i ne dozvolite da vas bilo ko nagovori na nešto što vam se ne dopada. U toku dana, provedite neko vreme sa ljudima koji imaju sličan stav o životu kao i vi. Prijaće vam razmena iskustava.

 

Danas biste mogli biti na iskušenju da uđete u tajnu vezu sa mlađom osobom koja je od početka osuđena na propast. Ovo vam zaista nije potrebno, jer mnogo više gubite nego što biste mogli da dobijete. Velike su šanse da bi istina u veoma kratkom roku izašla na videlo, a vi biste pritom ostali bez stalnog partnera. Ne postupajte nepromišljeno.

 

LAV

Dan protiče u znaku romantike, ali imate utisak da se ona dešava svima, samo ne vama. Budite otvoreni i verujte u ljubav – samo tada su čuda moguća. Do tada, usmerite vašu strast na neki kreativan poduhvat. Ako ste ranije razmišljali o slikanju ili pisanju, sada je pravo vreme za to.

 

Potrebno je da uvedete malo svežine u vaš emotivni život, jer ste u poslednje vreme zapali u monotoniju i rutinu. Odvojite malo vremena da razmislite šta bi to prijalo vama i vašem partneru. Neka to bude prijatno iznenađenje koje ćete u najskorije vreme sprovesti u delo. Ako ste od nedavno u vezi, razmislite o nekoj sitnici koju biste mogli da poklonite voljenoj osobi…..

 

DEVICA

Vaša kreativnost je danas na visokom nivou i dobro bi bilo da je maksimalno iskoristite. Ovaj dan je pogodan za slikanje ili pisanje – izbor je na vama. Ne potcenjujte vaš talenat, i sami ćete biti iznenađeni konačnim rezultatom. Uživajte u stvaralačkom procesu, jer koliko već sutra, bićete okupirani mnogobrojnim obavezama.

 

Ako ste pre izvesnog vremena upoznali osobu koja vas je zaintrigirala, a pritom i obećala da će se prva javiti, ne gubite nadu zbog toga što je očekivani poziv izostao. Sve do danas. Tolerancija i strpljenje će se isplatiti jer je pred vama dan ispunjen radostima i dobrom zabavom. Budite spontani i otvoreni jer su velike šanse da ste upoznali onog pravog/pravu….

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2