LJUBAVNI HOROSKOP 30. AVGUST 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP 30. AVGUST 2020.

29 августа, 2020 Off By ludarito

Vaga

Doguraćete dosta daleko danas, čak i sa minimalnim naporom. Postoji dosta staza pred vama pa čak i ako je neka zakrčena druga će vas dovesti do istog cilja sa istom lakoćom. Uskoro ćete se naći na odredištu sa vremenom na pretek. Trik je u tome da nastavite da se krećete. Nemojte se zaglaviti i stati na jednom mestu dok ste još u pokretu.

 

Danas ćete više nego ikad želeti da saznate šta neko oseća prema vama. Ukoliko niste u ljubavnoj vezi, ali ste u fazi nastanka, onda je sasvim prirodno i da želite da znate šta je sledeće. Možda je vreme da se oboje upustite u jedan iskren razgovor o tome šta ko misli o dubljem obavezivanju.

 

Škorpija

Ne uplićite se previše sa emotivnom stranom svog života. Držite stvari jednostavne i u pokretu. To će vam pomoći da se izvučete iz učmalosti u kojoj se trenutno nalazite. Ustanite i pokrenite se. Ne oklevajte. Spremni ste za pokret, nema razloga da odlažete zbog stvari davno prošlih i zaboravljenih.

 

Današnji planetarni aspekti učiniće vam veoma lep dan. Uživaćete u društvu voljene osobe, uz priču i planove o budućnosti. Nešto vezano za vaše trenutne aranžmane ima potrebu da se formalizuje kako biste napredovali i dostigli određene ciljeve ili došli do uspešnog zaključka. Što budete detaljniji to će biti bolje po vas.

 

Strelac

Pokušajte da se ne osećate izgubljeno sa pomahnitalim dešavanjima oko vas danas. Neočekivane promene su svuda oko vas i vaša prva rekacija može biti da naglo odreagujete. A to je upravo suprotna reakcija koju bi trebali da imate, zato se smirite i pokušajte da prihvatite situacije jednu po jednu a ne sve u jednom ogromnom zalogaju.

 

Danas ćete se osećati jače (emotivno i fizički) nego ikad i spremni na obavezivanje prema nekom posebnom. Ali moraćete biti iskreni oko svojih najdubljih emocija, kao i oko toga šta želite da vam se desi u budućnosti. Možda, jer imate tendenciju da budete stidljivi, odajete sasvim drugačiju i pogrešnu sliku!..

 

Jarac

Vreme je da unesete malo živosti u vaš život. Razmilite o tome da pozovete starog prijatelja ili simpatiju kako bi ste malo razbuktali strasti u vama. Inspirišite svoju čežnju za avanturom i uzbuđenjem. Jedite začinjenu hranu i obucite se u jake bole. Čak je i najmanja promena dovoljna da vas razbudi malo i unese dinamiku u vaš život.

 

Nije najbolja ideja da skrivate svoja osećanja iza maske indiferentnosti ili čak cinizma. Trenutna planetarna energija ohrabriće vas da obratite pažnju na ono što želite da kažete, kao i način na koji ćete to reći. Ukoliko krenete da ulepšavate, onda možda nećete postići željene rezultate. Budite jasni i precizni!

Vodolija

Danas je jedan od onih dana kada ćete možda tražiti dodatnih pet minuta da bi završili ono što se započeli, a tek sat kasnije sve bude gotovo. Imajte na umu da ovo nemora nužno da bude loše. Duže vam treba da obavite određene zadatke ne zato što ste spori nego zato što ste strastveni o tome što radite.

 

Trenutna planetarna energija danas će vas opomenuti da morate početi svoj ljubavni život shvatati ozbiljnije nego do sada. Dosta vremena provodite šaleći se okolo, prihvatajući sve kao jednu veliku avanturu. Ali u isto vreme, možete imati dosta koristi ako voljenoj osobi pružite osećaj sigurnosti. Ona nije sigurna da li zaista mislite ono što kažete.

Ribe

Ne bojte se strasti koju osećate danas, umesto toga, prihvatite je i uključite je u vaš život. Neki ljudi će vas možda zaplašiti napočetku, ali to ne znači da treba da pobegnete sa scene. Veća je verovatnoća da se osećate zastrašeno jer treba da naučite nešto iz te situacije ili od te osobe. Ostanite u blizini te osobe i obratite pažnju na dešavanja.

 

Kako vi apsolutno sve u životu shvatate ozbiljno, od pranja sudova do ljubavnog života, današnja planetarna konfiguracija značiće da želite malo da se opustite i budete manje formalni i opušteni. Možda je vreme da se malo odvojite od partnera i provedete veče svako sa svojim društvom. Recite mu tačno ono što osećate.

Стране: 1 2