HOROSKOP ZA SUBOTU –  Lavovi intenzivno razmišljaju o nekom, ali bi bilo dobro da se uskoro i pokrenu

HOROSKOP ZA SUBOTU – Lavovi intenzivno razmišljaju o nekom, ali bi bilo dobro da se uskoro i pokrenu

29 августа, 2020 Off By ludarito

OVAN

Ogromna količina energije koja je vrlo podsticajna, pa danas možete sebe predstaviti na najbolji mogući način. sve ono što je u prethodnim danima kočilo, sada aktivirajte. Strast vas drma i ne možete da se uzdržite i ne pokažete osobi do koje vam je stalo koliko ste zainteresovani.

 

BIK

Neko se danas može postaviti kao prepreka vašim planovima. Osećate da vam jedna osoba radi iza leđa, ali niste sigurni da li ste u pravu. Pratite dešavanja, jer bi konkurencija danas mogla da se aktivira. U susretu sa voljenom osobom osećate smirenost i stabilnost.

 

BLIZANCI

Osećate stabilnost i vaš nastup prema saradnicima i onima sa kojima danas dolazite u kontakt biće obojen odlučnošću i inicijativom. Sve ovo može doneti neke velike preokrete i pomeriti sa mrtve tačke određene poslovne dogovore. U susretu sa voljenom osobom spremni ste da pružite maksimum..

 

RAK

Izbegavajte osobu koja vas čini nervoznim i napetim, pa čak iako je to neko od nadređenih. Danas je bolje povući se nego reagovati, jer bi vaša reakcija mogla biti neprimerena. Imate osećaj da vam partner neke stvari ne govori ili da čak nešto krije od vas. Prolazna neraspoloženja tokom dana.

 

LAV

Imate dobre planove, ali trenutno ne možete da ih uklopite u ono što se dešava u poslovnom okruženju. Tražićete način da neke stvari premostite i ipak dođete do onoga što želite. Maštate I intenzivno razmišljate o nekom, ali bi bilo dobro da se uskoro I pokrenete….

 

DEVICA

Danas nastupaju neke promene u poslovnom okruženju koje vam baš i ne idu na ruku. Pokušavaćete da pronađete rešenje za postojeću situaciju, a možete potražiti I pomoć od kolega. Partner vas nervira nekim svojim ponašanjima ili zahtevima. Pokušajte da iskulirate……

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2