HOROSKOP ZA SUBOTU –  Lavovi intenzivno razmišljaju o nekom, ali bi bilo dobro da se uskoro i pokrenu

HOROSKOP ZA SUBOTU – Lavovi intenzivno razmišljaju o nekom, ali bi bilo dobro da se uskoro i pokrenu

29 августа, 2020 Off By ludarito

VAGA

Dobili ste predlog o kojem intenzivno razmišljate. Malo ste nesigurni jer niste sigurni kako ćete se u ovome snaći. Ipak, svesni ste da možete profitirati, pa će verovatno to prevagnuti. Tajna komunikacija sa nekim. Priželjkujete emotivni susret i realizaciju.

 

ŠKORPIJA

Dosta ste toga uspeli da završite i odradite, ali vi lično niste zadovoljni niti svojim učinkom niti rezultatima. Zbog svega ovoga bićete nervozni prema kolegama i postaviti se prilično odbijajuće. Svojim ponašanjima možete nervirati ili brinuti partnera.

 

STRELAC

Bukvalno na mišiće ćete izvući jedan dogovor, ali to vam neće smetati da zasluženo uživate u svojoj pobedi. Sve što radite danas, radite uz težinu, ali završavate uspešno, pa nemojte odugovlačiti i oklevati. Potrebno vam je da se neko angažuje oko vas, jer vi ne želite da napravite prvi korak..

 

JARAC

Lični i poslovni segment su danas u blagom neskladu. Moguće je da ćete neke poslovne obaveze prolongirati da biste posvetili dovoljno vremena onome što je vama od ličnog prioriteta, a može biti vezano za nekog od članova porodice. Promenljivo raspoloženje u odnosu sa voljenom osobom.

 

VODOLIJA

Razmišljate na jedan način, ali delujete na drugačiji, pa ni vama nije jasno zašto poneki put povučete potez koji je u potpunosti suprotan od onoga što ste planirali. Neki put mi nemamo uticaja na ono što radimo, već nas sudbina sama vuče na onu stranu koju je potrebno. Prepustite se dešavanjima.

 

RIBE

Odlični momenti u poslovnom segmentu. Dobre ideje i velika mogućnost realizacije. Funkcionišete na taj način da pokrećete i aktivirate ljude oko sebe. Prava liderska pozicija. Velika žudnja, velika emotivna neispunjenost – potrebno vam je da što pre nađete utehu u zagrljaju osobe koju volite.

Стране: 1 2