LJUBAVNI HORSKOP za 19. AVGUST 2020

LJUBAVNI HORSKOP za 19. AVGUST 2020

18 августа, 2020 Off By botanika

VAGA

Generalno danas vas očekuje divan dan. Nećete imati probema da svoj brzi tempo zadržite tokom čitavog dana. Videćete neke mogućnosti u čudnim i malo bizarnim situacijama. Nemojte biti uskih pogleda. Dozvolite snažnoj energiji današnjeg dana da vas vodi. Budite otvoreni za nove ideje.

 

Današnja planetarna energija mogla bi da vam pruži sasvim novo poglavlje u životu, ali samo ako ste spremni oboje da radite na tome. Osećanja su veoma intenzivna danas i može vam se desiti da pogoršate stvari ako ne pazite šta govorite. Ako želite da uspete i izlečite svoju vezu onda danas budite pažljivi sa rečima.

 

ŠKORPIJA

Voz je krenuto, te uskačite pod hitno. Ljudi ko vas neće imati razumevanja za vaše emotivne drame danas, te se primirite. Ukoliko samo kukate možete sebi naškoditi, a i mogli biste biti izbačeni iz voza! Današnja energija vas uči kako da pooštrite svoj stav. Nemojte sve to shvatati lično, ali imajte na umu da postoje vrlo važne lekcije koje morate naučiti. Jedna od njih je i da naučite kada treba da ćutiti i budete poslušni.

 

Današnja planetarna energija ohrabriće vas da prekinete sa svojim uobičajenim navikama, posebno kada je ljubav u pitanju. Ukoliko oboje pribegavate svakodnevnim rutinama, bilo da su u pitanju izlasci na ista mesta, isto veče ili dana, onda biste mogli danas uvideti kako vas to nervira. Preduzmite korake da nešto promenite i te rutine pretvorite u zanimljive događaje.

 

STRELAC

Krenite danas u akciju. Spremni ste i prepuni energije. Organizujte sve oko vas i podelite zadatke. Potrebno vam je malo agresivnosti u nastupu i bićete sposobni da uradite ono što želite. Veliki je izazov kada sve radite sami, ali bolje bi bilo da prihvatite pomoć drugih. Na taj način će vam ostati vremena da se koncentrišete na neki svoj važan zadatak.

 

Ukoliko idete na sastanak sa nekim za koga mislite da normalan, osećajan i nežan, onda vam se može desiti da nakon večerašnjeg izlaska promenite mišljenje. Pod uticajem današnje planetarne energije može vam se desiti da se veoma iznenadite nečijim nekonvencionalim ponašanjem, na način koji će vam biti poprilično šokantan. Šta će se desiti kasnije, zavisi isključivo od vas!

 

JARAC

Danas dobro zaštitite svoje srce. Oko vas će biti dosta bezobzirnih ljudi, kojima će vaša osetljivost biti sjajna meta. Ukoliko možete uzmite slobodan dan. Ako niste u prilici i morate da izađete, pripremite se na neprijatne situacije. Znate koje su vam slabosti te se potrudite da ih zaštitite danas.

 

Današnja planetarna energija može biti dosta fascinantna ali i pomalo iritantna. Moguće je da ćete shvatiti kako vaša veza odjednom počinje da se kreće brže nego što ste zamišljali. Verovatno je da se potencijalno divite toj osobi i sada ćete se suočiti sa većom intimnošću. Najbolji način da se izborite sa svim tim je da budete totalno i do kraja ono što jeste!

VODOLIJA

Danas će se otvoriti jedna snažna i izuzetno vredna pozicija, a vi ćete biti prava osoba za tako nešto. Današnji astrološki aspekti pomoćiće vam da pronađete neophodno samopouzdanje i snagu. Posedujete emotivni i psihički podsticaj koji vam je potreban da biste se osećali dobro u vezi tih liderskih sposobnosti. Ovo je vreme kada treba da preuzmete kontrolu nad situacijom.

 

Obično nemate problema da iskažete ono što osećate, ali kada su vaša najdublja osećanja u pitanju, to je druga stvar. Danas biste se mogli naći pod uticajem snažne planetarne energije koja će osvetliti onaj deo veze gde se držite striktno nekih načela i teorija, pre nego da se suočite sa trenutnom situacijom. Ponekad morate menjati svoja ubeđenja zbog trenutne situacije, imajte to na umu. Kada budete uvideli kako to utiče na vašu sposobnost da budete bliski sa nekim, odmah ćete poželeti da promenite mišljenje.

RIBE

Drvlje i kamenje će biti usmereno na vas danas, ali ako se dobro zaštitite neće vas moći pogoditi. Postarajte se da pronađete mirnu oazu i svež vazduh, sklonište od današnjih nevolja. Snažne planetarne sile uticaće na emotivnu agresivnost. Ukoliko ne budete pažljivi začas može izbiti rat! Potrudite se da održavate mir.

 

Trenutna astralna energija ohrabriće vas da pokažete i onu svoju drugu stranu (duboko skrivenu!) i pokažete svima da ste itekako sposobni da budete spontani. To će uticati na izvestan, vama bitan, odnos – u najboljem smislu te reči. Ponovo ćete oživeti, podmladiti tu vezu. Svemu i svakome je potreban prostor da diše i razvija se, te se postarajte da i sebi to obezbedite.

Стране: 1 2