LJUBAVNI HORSKOP za 19. AVGUST 2020

LJUBAVNI HORSKOP za 19. AVGUST 2020

18 августа, 2020 Off By botanika

OVAN

Sve treba da ima svoj limit – čak i to da se saglasite sa tim da nemate limita. Zvuči kontradiktorno, ali nije. Morate se opustiti ponekad i prestati sebe da kočite u svakom smislu te reči. Danas biste mogli, pod uticajem zvezda, da padnete u iskušenje da odete jedan korak dalje, kada je jedna veza u pitanju. I dok ste veoma tolerantni kada je ljubav u pitanju, ipak postoji još toliko toga što se može uraditi pre nego što odustanete od svega. Razmislite o tome.

 

Drvlje i kamenje će biti usmereno na vas danas, ali ako se dobro zaštitite neće vas moći pogoditi. Postarajte se da pronađete mirnu oazu i svež vazduh, sklonište od današnjih nevolja. Snažne planetarne sile uticaće na emotivnu agresivnost. Ukoliko ne budete pažljivi začas može izbiti rat! Potrudite se da održavate mir.

BIK

Trenutna planetarna energija danas će vam sugerisati da iako jedan sastanak može delovati skroz naopako, ustvari, biće to samo privid. Moguće je da ćete pogrešiti sa mestom sastanka, ili sa vremenom viđanja, ali sve će se na kraju ispostaviti sasvim uredu. Štaviše, bićete na sedmom nebu. Nemojte toliko brinuti oko sitnica.

 

Danas biste mogli biti malo uzdrmani zbog čudne planetarne energije. Ustvari, “uzdrman” je možda blaga reč. Najbolje bi bilio da se naoružate i pripremite za bitku. Drugi se možda samo naježe kada vide šta se dešava, ali vi ste spremni da uletite pravo u vatru. Snažne emocije biće vam glavno oružje, a svi oko vas znaju da ih vi posedujete – čitav arsenal!…..

 

BLIZANCI

Danas nemojte zastajati dok ne uspete. Ne dozvolite da nečija nesigurnost utiče na vas. Imajte poverenja u sebe i način na koji reagujete. Samo zato što je neko drugi tužan, to ne znači da ste vi zaduženi da ga ohrabrujete i razveselite. Najbolje što možete danas da uradite jeste da sa svojim pozitivnim stavom preokrenete situaciju i pretvorite je u neku zanimljivu egzibiciju.

 

Danas biste mogli biti u prilici da donesete težak izbor ili da pristanete na neki kompromis. Stvari ne moraju biti toliko čudne kako vama izgleda, ako biste se mogli malo opustiti ili otresti nekog svog posvećenog (ili duhovnog!) ubeđenja. Ali, imajte na umu da ako želite da vaša veza napreduje i razvija se, onda morate sami preduzeti neophodne pozitivne korake.

 

RAK

Danas je idealan dan da kažete ono što vam je na umu već duže vreme. Budite otvoreni i direktni. Ako i dalje to budete držali u sebi samo ćete naškoditi upravo vama samima. Prestanite da brinete oko posledica i krenite već jednom. Danas je dan kada treba da budete snažni i agresivni. Ljudi oko vas mogli bi reagovati isto kao vi, te očekujte razmenu udaraca, sa čim se vi svakako umete nositi.

 

Bez obzira koliko vam je žao što ste napustili neku vezu nedavno, današnja planetarna energija sugeriše da je zaista vreme da se oprostite. Svesni ste da iako postoji izvesna privlačnost među vama, nekako vi niste zadovoljni sa druge strane. Nemojte oboje tugovati ili biti ljuti, nego zajedno proslavite slobodu koju ste jedno drugom dali.

 

LAV

Danas bi vaše mišljenje moglo biti tema nečijeg razgovora. Posedujete snažnu volju koju se ne plašite da pokažete. Imaćete tu priliku. Podučite ljude oko sebe svojim osvežavajućim znanjem. Preuzmite kontrolu tokom razgovora i prihvatite izazov da privolite druge na svoju stranu. U samim pokušajima i traganjima za uspehom koji želite, može biti dosta zabave.

 

Današnji aspekti mogli bi značiti da dok uviđate kako jedan plan sasvim propada, drugi, na koji i niste toliko računali, pokazuje se kao najbolje rešenje. Na kraju, moguće je da ste imali teška iskustva u prošlosti, ali ipak postoji nada za izlečenjem. Potrebno je da oboje budete iskreni jedno prema drugom i realni, pre nego idealisti oko vašeg zajedničkog života.

 

DEVICA

Vaše osetljivo srce danas možda osetiti ljutnju i bes. Nemojte se plašiti da ćete povrediti nečija osećanja ako iskažete tu emociju. Svakako ćete se potruditi da ne pokažete pravi obim svog besa, a time ćete učiniti uslugu i sebi i drugima. Neko u vašem okruženju ne poseduje sve činjenice kako bi doneo ispravnu odluku. Pomozite mu jer ćete time osloboditi i dokazati svoje mišljenje.

 

Današnja astralna konfiguracija mogla bi da sugeriše da dok ste sa jedne strane posebno sentimentalni u svojoj trenutnoj vezi, sa druge možete biti veoma nemilosrdni. Znate da treba da sredite stvari u životu, ali moguće je da još uvek niste u stanju to da uradite. Da li vam fale reči da iskažete svoje potrebe? Kada dođete do jednog nivoa u vezi potrebno je da preuzmete stvar u svoje ruke i na lep način kažete tačno šta mislite.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2