LJUBAVNI HOROSKOP za 18. AVGUST 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP za 18. AVGUST 2020.

17 августа, 2020 Off By botanika

VAGA

Vaša nezavisnost danas bi mogla da vas izneveri. Nešto što ćete reći neće naići na odobravanje kao obično. Iako mislite da imate dovoljno slobode postoji neko ko ne misli tako. Imajte na umu da nikad niko nije zadovoljio sve! To je svakako njihov problem, ne vaš.

 

Ukoliko to dozvolite, zvezde će vam pomoći da vam ljubavni život procveta danas. Ohrabruju vas da izađete i više se družite, upoznate nove ljude koji imaju veze sa umetnošću, muzikom ili nečim bliskim sa filmom ili fotografijom. Budite opušteniji i idite kako vas dan nosi. Uživajte u njemu.

 

ŠKORPIJA

Ovo bi mogao biti dan kada ćete pomisliti kako niste baš tamo gde biste hteli, kada je vaša karijera u pitanju. Da li je to zbog toga što je vaša pozicija u firmi previše tradicionalna? Vi ste neko ko želi da isproba sve ideje i razvije ih u svom pravcu. Ukoliko je to problem preduzmite neophodne korake!

 

Zvezde vas ohrabruju da danas podelite neke svoje fantazije sa partnerom. Možete napraviti sopstveni scenario sa omiljenom hranom i afrodizijacima. Dodajte tome i divna aromatična ulja, sveće i šampanjac i ko bi mogao tražiti nešto više?

 

STRELAC

Danas će vas opsedati prošlost. Neko će se setiti greške koju ste napravili nekad davno i sada vas podsetiti na to. Imajte na umu da se svako susreće sa ljubomorom drugih, u nekom periodu života. Zato se pripremite i uzvratite udarac!

 

Nemojte dozvoliti da prođe današnji dan a da ne uradite nešto lepo i romantično za dragu osobu. Bićete prepuni inspiracije koja samo čeka da bude ispoljena. Ssve dok pokazujete svoje prave emocije ostavljaćete divan i trajan utisak na partnera. Samo napred i budite hrabri.

 

JARAC

Danas biste mogli poželeti da rezimirate svoj profesionalni život. Ako se to desi, budite pažljivi i objektivni. Nije važno kojim se poslom bavite, sve dok ga radite iz srca i dajete sve od sebe. Zapitajte se da li je ono što trenutno radite to što želite u životu!

 

Pod uticajem današnje planetarne energije nećete biti sigurni u šta se može pretvoriti sastanak na koji idete večeras. Svakako ćete provesti divno veče ali nećete moći odlučiti da li oboje razmišljate isto i želite da ova veza preraste u nešto dublje ili da ostane samo jedno slatko prijateljstvo.

 

VODOLIJA

Danas bi vam se moglo desiti nešto čudno. Neko iz vaše familije mogao bi da vas prekore zbog profesionalne odluke. Možda zato jer vaš posao ima tako malo veze sa tradicijom vaše porodice. Ali samo zato što je tradicija izgubljena ne znači da zbog toga treba tugovati. Slušajte svoje srce i znaćete da li ste u pravu.

 

Ovo je jedan od onih dana kada treba da se obučete najbolje što umete i poberete sve poglede gde god da se pojavite. Što atraktivnije budete izgledali (sa dodatnim samopouzdanjem, naravno), veće su šanse da privučete pravu osobu za vas. Pokušajte da izmiksate jednostavnu odeću sa seksi naglaskom. Nemojte nositi drečave boje i jake dezene.

 

RIBE

Autoritet koji vam je do sada bio zvezda vodilja, sada bi mogao da vam se suprotstavi. Vreme je da ostavite po strani svoje strahove i krenete putem vere u sebe. Biće to za vas veoma pozitivan period u životu. Takođe, to znači da ste konačno odrasli. Uostalom, ništa vas ne sprečava da ponekad priupitate za savet, zar ne?

Danas biste mogli organizovati druženje sa prijateljima kod vas jer vam zvezde poručuju da ćete biti u stanju da napravite sjajnu atmosferu. Ljubav i romantika su svakako najvažnije, a vi možete pronaći osobu koju tražite baš u gostoprimstvu svog doma (naravno, postarajte se da prijatelji povedu osobu koja vam se sviđa!). Veoma je moguće da će želeti da vas vidi ponovo!

Стране: 1 2