HOROSKOP za UTORAK – Blizance bi danas finansije mogle da brinu, Strelčeve „izjeda“ ljubomora

HOROSKOP za UTORAK – Blizance bi danas finansije mogle da brinu, Strelčeve „izjeda“ ljubomora

17 августа, 2020 Off By ludarito

OVAN

Dan čija vam energija odgovara u potpunosti. Bićete hitri, brzi I aktivni tokom celog dana. Takođe, otvoriće vam se mogućnosti nekih tajnih dogovora i susreta. Ovo može biti aktuelno i za poslovni i za emotivni segment.

 

BIK

Danas vam se može otvoriti mogućnost za kraći poslovni put. Ili ćete pak dobiti najavu putovanja koje će biti u narednim danima. Dobra energija i raspoloženje za posao. Osećate veliki emotivni podsticaj i aktivirate se prema osobi do koje vam je stalo. Sigurni ste u sebe.

 

BLIZANCI

Dobar odnos sa saradnicima, ali i sa nadređenima tokom današnjeg dana. Slobodno predstavite neke svoje ideje i rešenja. Možete biti pomalo zabrinuti što se finansijskog segmenta tiče. Neke stvari dolaze na naplatu. Lako ostvarujete komunikaciju sa osobama sa kojima dolazite u kontakt.

 

RAK

Sve ono što imate od obaveza prema poslovnim partnerima, obavite do ranih popodnevnih sati, jer se lako može dogoditi da nakon tog vremena partneri više ne žele da čekaju i možete imati problema. Emotivni partner vas pritiska, moguće je da se kod njega probudila sumnjičavost.

 

LAV

Šta uradite do podneva, uradili ste. Posle tog vremena bi najbolje bilo da izađete i da odete negde što dalje od svih, jer ćete svima smetati, svima biti na putu, a sigurno je da možete napraviti i gomilu grešaka. I sa voljenom osobom možete imati napete momente.

 

DEVICA

Dobijate informacije o novom poslu, o novom projektu, o novom kolegi….nije toliko važno šta je u pitanju, važno je da je ovo baš po vašoj volji i da se radujete nastupajućim trenucima. Prema voljenoj osobi ćete se postaviti nešto drugačije nego u prethodnim danima. Pozitivno ćete je iznenaditi…….

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2