DNEVNI HOROSKOP za 7. AVGUST 2020.

DNEVNI HOROSKOP za 7. AVGUST 2020.

6 августа, 2020 Off By botanika

STRELAC Danas je moguće da će Vam se ukazati prilika za napredovanjem na poslu, ali morate završiti izuzetno naporne obaveze koje se od Vas očekuju. Vrlo je važno da sve obavite u previše nom roku. Nepoverenje i ljubomora Vam kvare odnos danas odnos sa voljenom osobom. Nemate razloga da sumnjate ovaj put… Slobodni Strelčevi nemaju puno sreće u ljubavi ni danas, ali Vas očekuje interesantno veče sa dragim prijateljima. Previše se nervirate, potrebno Vam je više sna.

JARAC Uspevate da prevaziđe te ozbiljne prepreke na poslu danas. Vas pozitivan stav dosta doprinosi tome… Budite komunikativni, uporni i vredni – uspeh je zagarantovan. Osoba iz prošlosti sa kojom ste i dalje u svađi, nekako će uspeti da stupi u kontakt sa Vama ponovo i pokušati da izgladi odnose. Zaboravite na ponos ovaj put ako je i Vama i dalje stalo… Jarčevi koji su zauzeti neće imati većih trzavica u ljubavnom odnosu. Održavajte kondiciju i hranite se zdravije.

VODOLIJA Današnji priliv nekog novca dosta će popraviti Vaše raspoloženje. Moguće je da je to nagrada za trud koji doprinosite sve ove godine… Zadovoljni ste. Sve se odvija naš onako kakk ste i planirali da bi trebalo… Prepustite se voljenoj osobi i danas ćete uživati u zajedničkom vremenu. Oni koji su j dlaje slobodni, mogu doživeti ljubav na prvi pogled. Zaboravite na prošlost i opustite se. Zdravlje Vam je na zavidnom nivou.

RIBE Mislite da ste rešili sve probleme na poslovnom planu ali oni samo iskaču… Dosta napet dan za Vas. Ljubavni život Vam je trruntno u drugom planu zbog svih obaveza u kojima ste se našli. Imate potrebu da budete sami ali to Bam nikako neće prijati. Izjadajte se voljenoj osobi, a ukoliko ste i dalje sami provedite malo više vremena sa prijateljima. Skloni ste prehladama.

 

Стране: 1 2 3