HOROSKOP za ČETVRTAK – Jarčevi razmišljaju o prekidu veze, dok će OVAJ ZNAK pronaći ljubav svog života!

HOROSKOP za ČETVRTAK – Jarčevi razmišljaju o prekidu veze, dok će OVAJ ZNAK pronaći ljubav svog života!

5 августа, 2020 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Srećni ste jer se sada dobro vide rezultati vašeg rada. Finansijska situacija je sve bolja iz dana u dan. Možete da očekujete da će vam okolnosti i te kako ići u prilog.

LJUBAV: Imaćete mnogobrojne prilike za flert i poznanstva. Ljubavna situacija postaje veoma uzbudljiva i nudi vam nove mogućnosti koje će vam se svideti.

ZDRAVLJE: Osetljiv nervni sistem bi mogao da vam stvara manje probleme sa zdravljem. Moguće je da ćete imati neke tegobe vezane za mišiće, kičmu i kosti.

 

BIK

POSAO: Prepodnevni časovi su izuzetno povoljni za rešavanje važnih stvari na poslovnom planu. Moguće je da ćete imati više posla nego što ste očekivali.

LJUBAV: Pokušajte da razgovarate sa voljenom osobom o nekim stvarima koje ste primetili kod nje. Važno je da razjasnite svoje nedoumice. Iskreni budite u svakom trenutku.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima. Posavetujte se sa stomatologom oko svih pitanja koja vas muče na ovom polju. Potrudite se da vodite više računa o higijeni usta.

 

BLIZANCI

POSAO: Budite dovoljno otvoreni u komunikaciji sa poslovnim okruženjem i nemojte da skrivate svoje brige. Potrudite se da jasno svima stavite do znanja svoje planove.

LJUBAV: Imaćete priliku da upoznate osobu koja će vas veoma zaintrigirati. Počinje igra osvajanja, uživaćete u zanimljivom flertu. Ako ste zauzeti, odnos sa partnerom je dobar.

ZDRAVLJE: Proverite nivo holesterola koji bi mogao da vam stvara neke probleme sa zdravljem u ovom periodu. Izbegavajte unos masne hrane i pazite na sebe.

 

RAK

POSAO: Preporuka je da budete štedljivi i da pazite na svoje troškove jer biste mogli biti skloni preterivanju. Izbegavajte nova ulaganja ili bilo kakve finansijske rizike danas.

LJUBAV: Potrebno je da se potrudite da sa voljenom osobom stvorite bolju komunikaciju i da razjasnite neke probleme iz prošlosti. Nemojte ništa da gurate pod tepih.

ZDRAVLJE: Smanjite unos alkohola. Moguće je da ćete imati neke probleme sa zdravljem jer ćete biti skloni porocima. Vreme je da više računa povedete o svojim navikama.

 

LAV

POSAO: Današnji dan vam nije preterano naklonjen na poslovnom planu. Neke strvari mogu ostati nerešene određeni vremenski period. Izbegavajte preterivanje sa očekivanjima.

LJUBAV: Voljena osoba možda prećutkuje neke sitnice kako vas ne bi povredila… Pitanje je da li su to za vas sitnice. Važno je da na vreme razjasnite sve nejasnoće koje imate u odnosu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivoj koži. Moguće je da ćete biti skloni alergijskim reakcijama, iritacijama, ojedima i tome sl. Posavetujte se sa dermatologom oko svega.

 

DEVICA

POSAO: Nestrpljivi i važno vam je da neke stvari obavite što pre. Potrudite se da prilikom brzanja ne napravite neke greške. Važno je da poradite na boljoj organizaciji.

LJUBAV: Niste zadovoljni situacijom koja traje između voljene i vas i ponekad se pitate da li je rastanak rešenje. Uskoro ćete napraviti korak ka tome da se konačno oslobodite.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je moguć. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme sa zdravljem, a pogotovo možete biti skloni nekim virusima i infekcijama.

..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2