LJUBAVNI HOROSKOP za 6. AVGUST 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP za 6. AVGUST 2020.

5 августа, 2020 Off By ludarito

 

VAGA

Probajte da razmišljate malo razumnije kad su u pitanju ljubav i romasa. Možda ćete morati da budete malo rezervisani da bi stigli do onoga što želite. U isto vreme, vaša strana koja je po prirodi avanturistička i željna slobode će imati potrebu da luta slobodno. Ovo je teška kombinacija koju treba izbalansirati, pa se potrudite da nađete neku ravnotežu.

 

Danas ćete biti u prilici da udružite sve uspehe na ljubavnom planu, koje ste ostvarili proteklih nedelja. Zvezde vam nude sjajnu energiju, a na vama je da podelite svoja osećanja sa dragom osobom. Velika je verovatnoća da se uspostavi prava harmonija. Možda nećete osećati toliko strast, ali će vam biti lepo samo zato što ste zajedno.

 

ŠKORPIJA

Prilično ste sigurni u sebe po pitanju svih stvari sem jedne. Kada su u pitanju veze osećate se prilično nesigurno. Može biti da ne znate kako da postupite dalje. Imate jaku potrebu da preuzmete inicijativu, a u isto vreme da pustite stvari da idu svojim tokom. Dobro razmislite o tome šta želite pre nego što krenete dalje.

 

Danas ćete se osetiti veoma poželjno i voljeno. Zvezde vam nude priliku da svoju vezu podignete na viši nivo. Dan koji treba da provedete zajedno, uživate u dobroj hrani, muzici, razgovoru. Jednostavno da podelite sve. Uživajte.

 

STRELAC

Što se tiče dešavanja na ljubavnom planu, stvari se dešavaju onako kako ste i planirali. Na čega treba da obratite pažnju danas je moguća manipulacija od strane nekog ko vam je blizak. Pazite da nečija potreba za slobodom ne ugrozi vašu trenutnu vezu. Komunikacije je glavni faktor u svakoj uspešnoj vezi pa se potrudite da kažete ono što mislite.

 

Danas ćete osetiti neku tajanstvenost kada je ljubav u pitanju. Bilo da se plašite određene veze (trenutne ili potencijane), misterija će biti posebno naglašena. Vreme je da podelite svoja osećanja na najnežniji način. Mogli biste sami napraviti posebnu priliku da svojoj dragoj osobi kupite poklon, koji će joj pokazati koliko vam je stalo.

JARAC

Pitanja ljubavi i romanse mogu predstavljati pravo kockanje za vas. Moraćete da preuzmete određene korake kako biste se našli na istoj talasnoj dužini sa vašim voljenim. Ni jedno od vas ne želi da preuzme vođstvo u ovom trenutku što može izazvati oklevanje po pitanju veze. Dokle god ste nesigurni konfuzija će vladati.

 

Pred vama je dan koji treba da provedete u druženju sa ljudima koji su vam najbitniji u životu. Ukoliko ste nedavno patili zbog nekog stresa ili neke veze, pred vama je period relaksacije. Najbolje je provesti ga u društvu ljudi koje volite. Takođe, veoma povoljan period za stvaranje novih prijatelja, koji će, najverovatnije postati nešto više u vašem životu.

VODOLIJA

Što čvršće stežete nešto veća je verovatnoća da će vam iskliznuti kroz prste. Zgrabite to što želite ali nemojte stiskati previše. Održavanje ravnoteže između iskazivanja vaših osećanja i pružanja osećaja slobode je pravi ključ koji vodi ka vrhu. Dan je prepun osećanja pa zato obratite pažnju.

 

Ponekad male stvari mogu daleko više značiti u životu od velikih. Najverovatnije da vam se danas neće desiti ništa značajno, ali ćete se vi osećati jako lepo i srećno u vezi u kojoj ste trenutno. Možda se apsolutno ništa ne dešava ni oko vas, ali vi se osećate tako sigurno tu gde jeste. Tako i treba da bude. Uživajte.

RIBE

Izgleda da stvari koji se tiču ljubavi baš i ne idu onako kako ste planirali. Možda čekate da partner napravi prvi korak jer ne znate u kom smeru se kreće veza, dok u isto vreme može biti da partner u stvari čeka vas i vašu odluku. Sedite i popričajte o tome šta osećate i prestanite da se igrate.

 

Moguće je da razgovori koje ćete voditi danas neće biti toliko duboki i široki, ali ćete svakako imati priliku da podelite najnežnija osećanja i veoma lepe uspomene sa nekim. Osetićete danas talas nostalgije, koji niste već duže vreme. Možda je danas dan kada treba da proslavite neke stare uspomene sa partnerom ili prijateljima?

Стране: 1 2